Šestosatni b2b Mladena Tomića i Siniše Tamamovića u klubu Trezor

Datum objave
08/06/2022

Klub Trezor, u saradnji sa partnerskom organizacijom Decibel, za subotu 11.6. najavljuje gostovanje bh. pionira elektronske muzike Mladena Tomica i Siniše Tamamovića, i to u šestosatnom back to back izdanju. Uz njih dvojicu nastupit će i Trezor resident Edib D, koji će otvoriti noć warmup setom.

Mladen Tomic i Siniša Tamamovic su DJevi/producenti iz Banja Luke, koji su ostavili značajan trag na globalnoj mapi elektronske muzike. Nastupali su u klubovima i festivalima širom svijeta, a upravo je njihov back to back nastup ono što privlači mnogo pažnje. Zajedno vode jako uspješan label Night Light Records, a obojica su svoju muziku izdavali i na brojnim svjetski priznatim labelima.

 

Edib D je resident i manager kluba Trezor, jedno od imena dobro poznato domaćoj publici. Zadnjih nekoliko godina je najprepoznatljiviji upravo po radu u klubu Trezor, gdje organizuje nastupe brojnih regionalnih i svjetskih imena elektronske muzike. Decibel je promoterska organizacija iz Sarajeva, stalni partner Trezora, pa je tako i ovaj event plod zajedničkog rada.

Party počinje u 23:00, a cijena ulaznice je 17 KM do ponoći, tj. 20 KM poslije ponoći.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hot Since 82 i Joris Voorn u oktobru predvode dvodnevnu Get EXITed Unity žurku u Ljubljani!