Šestosatni b2b Mladena Tomića i Siniše Tamamovića u klubu Trezor

Datum objave
08/06/2022

Klub Trezor, u saradnji sa partnerskom organizacijom Decibel, za subotu 11.6. najavljuje gostovanje bh. pionira elektronske muzike Mladena Tomica i Siniše Tamamovića, i to u šestosatnom back to back izdanju. Uz njih dvojicu nastupit će i Trezor resident Edib D, koji će otvoriti noć warmup setom.

Mladen Tomic i Siniša Tamamovic su DJevi/producenti iz Banja Luke, koji su ostavili značajan trag na globalnoj mapi elektronske muzike. Nastupali su u klubovima i festivalima širom svijeta, a upravo je njihov back to back nastup ono što privlači mnogo pažnje. Zajedno vode jako uspješan label Night Light Records, a obojica su svoju muziku izdavali i na brojnim svjetski priznatim labelima.

 

Edib D je resident i manager kluba Trezor, jedno od imena dobro poznato domaćoj publici. Zadnjih nekoliko godina je najprepoznatljiviji upravo po radu u klubu Trezor, gdje organizuje nastupe brojnih regionalnih i svjetskih imena elektronske muzike. Decibel je promoterska organizacija iz Sarajeva, stalni partner Trezora, pa je tako i ovaj event plod zajedničkog rada.

Party počinje u 23:00, a cijena ulaznice je 17 KM do ponoći, tj. 20 KM poslije ponoći.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto je James Franco Kralj “selfieja”