SHINE A LIGHT ON NIGHT: Welcome adidas NITE JOGGER!

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana. Kada padne mrak, a svjetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu odoljeti. Ona je posebno privlačna umjetnicama, a odnedavno i ljubiteljima patika, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger. Iako prvobitno zamišljena kao trkačka patika, ona je sada kroz inovativnu, neponovljivu estetiku reintrepretirana u lifestyle model.

 

shine a light on night (1)

 

Riječ je o silueti koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce, vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsjećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.

 

shine a light on night (2)

 

Nove Nite Jogger patike sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakteriše jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, daju poseban akcent čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružaju BOOST pjena, kao i izdržljivi gumeni spoljašnji dio đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetu prilagođenu potrebama umetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morzeovom azbukom na spoljašnjem dijelu đona.

 

shine a light on night (3)

 

Adidas Nite Jogger patike mogu se pronaći u više različitih dezena u svim Buzz šopovima i online.

 

shine a light on night (4) shine a light on night (6) shine a light on night (7) shine a light on night (8) shine a light on night (9)

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice