Slavni Jean-Paul Goude zvanični je fotograf kampanje KENZO x H&M

Jean-Paul Goude, poznati je fotograf koji se našao u ulozi tvorca kampanje koja je rezultat saradnje dva poznata brenda, KENZO x H&M. U kampanji će se pojaviti Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi i Xiuhtezcatl Martinez.

 

Kampanja će po prvi puta biti predstavljena 17. oktobra, prije nego što kolekcija stigne u više od 250 odabranih H&M trgovina širom svijeta te online, 3. novembra.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1067MpHsX-U[/youtube]

 

Jean-Paul Goude je odgovoran za neke od najutjecajnijih modnih i muzičkih spotova u posljednjih pet desetljeća, a glavni je krivac za naslovnicu magazina Paper iz 2014. sa Kim Kardashian. Za KENZO x H&M, radio je u svom jedinstvenom stilu i stvorio kampanju.

 

 

Volimo raditi s našim idolima i Jean-Paul Goude je svakako jedan od njih. Njegove slike za KENZO x H&M su nevjerojatne. U svoj objektiv je uhvatio osobnost, pozitivnost i slobodu kolekcije, kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori, modne kuće KENZO.

 

Rad s H&M-om i Carol i Humbertom na KENZO x H&M kampanji prava je avantura. Volim stav koji su donijeli kolekciji, mladost, energiju, zabavu i stil, kaže Jean-Paul Goude.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KillingJazzHardCoreBaby nakon velike pauze predstavlja novi singl