Slavni Jean-Paul Goude zvanični je fotograf kampanje KENZO x H&M

Jean-Paul Goude, poznati je fotograf koji se našao u ulozi tvorca kampanje koja je rezultat saradnje dva poznata brenda, KENZO x H&M. U kampanji će se pojaviti Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi i Xiuhtezcatl Martinez.

 

Kampanja će po prvi puta biti predstavljena 17. oktobra, prije nego što kolekcija stigne u više od 250 odabranih H&M trgovina širom svijeta te online, 3. novembra.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1067MpHsX-U[/youtube]

 

Jean-Paul Goude je odgovoran za neke od najutjecajnijih modnih i muzičkih spotova u posljednjih pet desetljeća, a glavni je krivac za naslovnicu magazina Paper iz 2014. sa Kim Kardashian. Za KENZO x H&M, radio je u svom jedinstvenom stilu i stvorio kampanju.

 

 

Volimo raditi s našim idolima i Jean-Paul Goude je svakako jedan od njih. Njegove slike za KENZO x H&M su nevjerojatne. U svoj objektiv je uhvatio osobnost, pozitivnost i slobodu kolekcije, kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori, modne kuće KENZO.

 

Rad s H&M-om i Carol i Humbertom na KENZO x H&M kampanji prava je avantura. Volim stav koji su donijeli kolekciji, mladost, energiju, zabavu i stil, kaže Jean-Paul Goude.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
sterMa ima novi spot