Snažna punkerica nova je putanja BITEMYSTYLE žene

fotografija
Denis Butorac
modeli
Luna Valas i Nada Ivančić (Talia modeli)
kosa
Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
make-up
Ivana Bilandžija Billy za Jean D'Arcel i Illamasqua
styling
Leon Ivanuša

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, predstavio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu punkom i rockom. Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju  snažne, buntovne i energične žene za koju je namjenio ovu kolekciju.

Često sam u radu inspiriran muzikom, pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom muzičkom erom, naravno,  a moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i tačkama, ističe Aragović.

 

Untitled-1 [Recovered]

 

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada riječ o krojevima, sežu  od onih naglašenog volumena, ponajviše u kaputima i suknjama, pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo, poput pencil suknji i haljina.

U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju, rekao je dizajner.

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Nada Ivančić iz agencije Talia, za čiji se besprijekoran izgled pobrinuo tim s kojim dizajner sarađuje već godinama. Tako kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make up Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua i Jean D’Arcel, dok je za styling bio zadužen Leon Ivanuša.

Da je snimanje kampanje timski posao koji uz sebe nosi određenu dozu odgovornosti slaže se i Denis Butorac koji se našao iza objektiva Zoranove najnovije kampanje. Rezultat velikog izazova osmišljavanja cjelokupnog vizuala koji je uspio spojiti sa sebi bliskom estetikom, Denis predstavlja kroz atmosferične fotografije snimljene na već spomenutoj lokaciji, dok su Luna i Nada utjelovile samouvjerene i ženstvene BiteMyStyle žene koje je fotograf uskladio uz svoju viziju alternativne djevojke.

 

Untitled-1 [Recovered] BMS (4) BMS (5) BMS (6) Untitled-1 [Recovered] BMS (8) BMS (9) BMS (10)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice