Stradivarius JEANS FIT VODIČ

Release Date
20/02/2023

Traperice su puno više od samih plavih hlača. Traper označava mladost, avanturu, izdržljivost, autentičnost, svestranost, stil, osobnost, snagu, povijest i stručnost. No, ono što je najvažnije, u Stradivariusu je traper sinonim za modu.

Beskonačne nijanse traper plave dominirat će ormarima ove sezone, iako će siluete ovog must-have komada biti vrlo raznolike. Stradivarius predstavlja nove i neodoljive krojeve, a pojavljuju se i drugi iznova izmišljeni klasici i neka nova izdanja.

Skater Fit je širok i opušten stil, s čisto urbanim karakterom, ali to ne znači da pomiče Skinny Fit sa ”trona”. Novi Dressy Straight, s prednjim džepovima, i Flare u svim svojim oblicima, biti će također među najtraženijim Streetstyle komadima. Ne zaboravimo Straight Wide u vintage stilu niti Mom Fit s iznošenim efektom, dva osnovna modela koja je lako kombinirati uz svaki look.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.