Stradivarius lansira online prodavnicu u BiH

Release Date
04/10/2022

Stradivarius pokreće svoju e-prodavnicu u BiH. Ovim lansiranjem brend širi svoju modu na cijelo tržište. Putem ove platforme Stradivarius će nuditi niz proizvoda iz svoje najnovije kolekcije: jesen/zima 2022.

E-trgovina Stradivarius osmišljena je kako bi korisniku pružila iskustvo online kupnje. Korisnici mogu kupovati sa svog stolnog računala ili koristeći bilo koji mobilni uređaj. Kako bi online kupnju učinio ugodnijom, Stradivarius je omogućio i online prodaju putem svoje aplikacije (dostupne za iOS i Android).

S ovim potpuno integriranim modelom kupci mogu odabrati preuzimanje narudžbe izravno na svoju kućnu adresu, preuzimanje u prodavnici po vlastitom izboru ili odabir mjesta preuzimanja. Preuzimanje u Stradivarius prodavnici je besplatno. I drop point i standardna kućna dostava koštaju 7,95 KM, a dostava na kućnu adresu je besplatna za kupovinu iznad 99,95 KM. Predviđeno vrijeme za sve načine dostave je 3-6 radnih dana. Prihvaćeni načini plaćanja su VISA, Mastercard i COD-plaćanje prilikom preuzimanja.

Povrat se može izvršiti u prodavnici i od kuće u roku od 30 dana od datuma kada je narudžba potvrđena kao isporučena. Opcija zamjene dostupna je samo kao povrat u prodavnici, a artikli se mogu zamijeniti samo u veličini ili boji. U slučaju da je narudžba plaćena karticom, povrat novca će biti izvršen na isti način plaćanja u predviđenom roku od maksimalno 15 dana. Za plaćanja COD-om, povrat će se izvršiti putem bankovnog prijenosa u procijenjenom razdoblju od 15 dana.

Stradivariusovi kupci će u svakom trenutku moći pratiti svoje kupljene narudžbe putem vlastitog osobnog profila, gdje će također pronaći evidenciju svojih prošlih narudžbi, računa, adresa dostave i načina plaćanja.

Kupci Internet prodavnice Stradivarius u BiH moći će kontaktirati brend putem e-mail adrese i chata kako bi riješili sve upite ili prigovore vezane uz transakciju. Kupci također mogu komunicirati sa Stradivariusom putem profila brenda na društvenim mrežama.

Otkrijte novu kolekciju Stradivarius na https://stradivarius.com/ba i u bilo kojoj lokalnoj prodavnici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.