Masha Ravel Muha
foto_Vedad Krkbešević

Surreal, Fox, Muha i Sajsi MC nova imena Sea Dance festivala

Datum objave
09/08/2021
naslovna fotografija
Vedad Krkbešević

Nakon uspješnog lansiranja Sunland festivala u Bugarskoj, koji je posjetilo više od 15.000 ljudi, kroz Exitova dva festivala ovog ljeta prošlo je gotovo 200.000 posjetitelja, a ta brojka će se dodatno uvećati jer slijedi veliko finale ljetnje sezone uz Sea Dance i predivnu jadransku obalu. Kvalitetan lineup najvećeg crnogorskog festivala, koji predvode internacionalne muzičke zvijezde upravo je pojačala moćna Gang postava najslušanijih izvođača sa ovih prostora, te na glavnu festivalsku binu stižu vodeće ime trap scene Surreal, regionalni trap guru Fox, srpska reperka Sajsi MC, Klinac, Ognjen, Muha i O.G. feat Distortion.

Oni će rame uz rame sa već objavljenim izvođačima – superzvijezdom nove generacije Borisom Brejchom, jednim od najvećih elektronskih umjetnika današnjice Maceom Plexom, vodećim tandemom savremene elektronske scene, velemajstorima Tale Of Us, planetarnim hitmakerima Meduzom, multutalentovanim umjetnikom Satorijem, rock legendama Bajagom i Instruktorima, trap pjevačicom Senidom, maestralnim reperom Vojkom V, osiječkim treperom Z++ i domaćinima – hip hop tandemom Who See nastupiti na sedmom izdanju Sea Dance festivala, koji će ove godine trajati četiri dana, od 26. do 29. augusta na tirkiznom beskraju budvanske plaže Buljarica.

 

 

Bezbjednosni protokol ulaska na festival

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan PCR ili brzi antigenski test.

 

Aktuelne cijene ulaznica i dalje po promo cijenama

Interesovanje za ovogodišnji Sea Dance festival je izuzetno veliko, te se ulaznice ubrzano rasprodaju. U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent festivalskih ulaznica za Sea Dance Festival 2021. po promo cijeni od 63 KM i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cijenu, kao i jednodnevne ulaznice, po promo ceni od 32 KM za četvrtak, petak i subotu, odnosno 38 KM dinara za nedelju, uz 40 odsto popusta.

Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigs Tix prodajne mreže. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Glupo žensko na prosvjedu ili popravljanje umornog izgleda od sistemskog gušenja slobode?