Sutra showroom u klubu so.ba

U subotu, 17. decembra s početkom u 15 sati bit će upriličen prodajni Showroom u klubu so.ba. Na Showroomu imat ćete priliku uživati u prezentaciji brendova Molimao, Revolt Clothing, Obsessive Compulsive i Leky Do.

 

Molimao / Posljednja kolekcija inspirirana je sarajevskim motivima, zgradama, mostovima, a tu je i, možemo reći zaštitni znak svake Molimao kolekcije, relej na Humu. Stil Molimao majica je neki vid mash up-a street art elemenata i čistog minimalističkog dizajna.

Molimao 2016  (20)

 

 

 

Revolt Clothing / je brend koji za cilj ima promicanje urbane ulične kulture kroz kreativna dizajnerska modna rješenja. Entuzijazam u kombinaciji s profesionalnošću, kako sami kažu, može rezultirati kvalitetnim komadima koji će biti jednako reprezentativni i popularni u Bosni i Hercegovini, kao i inostranstvu.

revolt

 

 

 

Obsessive Compulsive / Brend je smišljen da predstavi nešto drugačije, ponudi proizvode koje nose stav i pokazuju određeni karakter, a čiji se dizajn vizuelno i emocijom koju provocira i odvaja od svih drugih.

Obsessive Compulsive  (3)

 

 

 

Leky Do / Unikatni ručno rađeni šalovi i ogrlice.

 

leky-do

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bh. sportske junakinje iz pera Zdravka Cvjetkovića