Sutra showroom u klubu so.ba

U subotu, 17. decembra s početkom u 15 sati bit će upriličen prodajni Showroom u klubu so.ba. Na Showroomu imat ćete priliku uživati u prezentaciji brendova Molimao, Revolt Clothing, Obsessive Compulsive i Leky Do.

 

Molimao / Posljednja kolekcija inspirirana je sarajevskim motivima, zgradama, mostovima, a tu je i, možemo reći zaštitni znak svake Molimao kolekcije, relej na Humu. Stil Molimao majica je neki vid mash up-a street art elemenata i čistog minimalističkog dizajna.

Molimao 2016  (20)

 

 

 

Revolt Clothing / je brend koji za cilj ima promicanje urbane ulične kulture kroz kreativna dizajnerska modna rješenja. Entuzijazam u kombinaciji s profesionalnošću, kako sami kažu, može rezultirati kvalitetnim komadima koji će biti jednako reprezentativni i popularni u Bosni i Hercegovini, kao i inostranstvu.

revolt

 

 

 

Obsessive Compulsive / Brend je smišljen da predstavi nešto drugačije, ponudi proizvode koje nose stav i pokazuju određeni karakter, a čiji se dizajn vizuelno i emocijom koju provocira i odvaja od svih drugih.

Obsessive Compulsive  (3)

 

 

 

Leky Do / Unikatni ručno rađeni šalovi i ogrlice.

 

leky-do

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Upriličen prvi craft beer attraction u BiH