Sve festivalske leptir-mašne Dejana Kukrića

Kravate su glavni modni dodatak koji svako odijelo podiže na višu razinu, međutim, dok su kravate klasika, leptir-mašnu danas pretežito nose muškarci koji se vole poigravati svojim modnim stilom. Upravo se za leptir-mašne odlučio i voditelj Dejan Kukrić tokom 20. Sarajevo Film festivala.

 

– Volim ih nositi, jer volim malo taj geek stil, mislim da mi pristaje. Leptir-mašne, baš kao i kravate, asociraju na odijelo i košulju, na “skockanog” muškarca u nekoj svečanoj prilici. Za mene je leptir-mašna, zaboravljeni detalj, simbol stare gospode i elegancije. A kreacije Aleksandra Topića sam prvo vidio na Facebooku, naprosto su me oduševile,  a kasnije smo postali i prijatelji, izjavio je Dejan za naš portal.

 

One su modni detalj koji je evoluirao u obliku, bojama i dezenima i koji opušteno mogu da se nose u brojnim odjevnim kombinacijama.

 

– Aleksandar nije pristao samo na klasične leptir-mašne, nego je riješio je da svoju maštu i ideje uposli u kreiranje ovog modnog detalja, a rezultat su interesantne, šarene, cvjetne, čipkane, svilene leptir-mašne kojima je teško odoljeti. Želio sam nekako da promovišem ova njegova mala, modna remek djela, pa sam ga pitao da li bi ih mogao nositi za vrijeme Sarajevo Film Festival. I tako je došlo do naše saradnje. Ja sam sretan. Kupio sam neke, a siguran sam da će ih biti još u mojoj kolekciji sa potpisom bowtie.at, rekao je Dejan.

 

topic aleksandar (6) topic aleksandar (2) topic aleksandar (3) topic aleksandar (5) topic aleksandar (11) topic aleksandar (8)tekst i foto_FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zavirite na najveći modni photoshooting u Bosni i Hercegovini