SVI SMO MI MAHERI/KE: The Brew Pub slavi prvi rođendan MAHER craft piva

Nakon septembarske proslave trećeg rođendana, raja iz The Brew Puba ovaj novembar i početak decembra slave 1. rođendan Mahera – njihovog drugog craft piva. Pored rođendanske proslave koja je zakazana za 8. decembra 2017., organizovali su i jednu neobičniju nagradnu igricu pod nazivom Ko je 1. Maher u raji, u kojoj do 5. decembra svi mogu učestvovati.

 

FBL_poruka

 

Učešće u našoj nagradnoj igrici je vrlo jednostavno. Sve što trebate da uradite je da nominujete nekoga iz svoje raje tako što ćete napisati anegdotu ili situaciju gdje se neko iskazao kao Maher/ka i pošaljete nam svoje priče u privatne poruke na našim Facebook ili Instagram profilima, ili ispunite formular za nominaciju koji se nalazi u našem Pubu, istakao je Orhan Galičić, vlasnik ove prve mikropivare-puba.

 

FBL_nagradnaigra

Harun Omić, marketing menadžer, nam je dodatno pojasnio da, glavna nagrada za priču koja bude pobjednička, pored titule 1. Mahera u raji, je to da će Maher/ka iz priče doslovno dobiti crafta koliko su teški – 1kg jednako 1 Maher; dok će pobjednički dvojac (nominovani/a i osoba koja je nominovala) imati priliku posjetiti jedini sarajevski vinograd, te s maherskim odborom degustirati prva sarajevska vina.

 

FBL_maherkamajica

 

Ono što ovu nagradnu igricu čini drugačijom je to što su odlučili da neće oni interno odlučivati čija će priča biti pobjednička. U sklopu ove priče oformili su Maherski odbor koji čine Arman Galičić, tvorac jedinog sarajevskog vinograda, Mirza Požega i Ervin Nevesinjac, tattoo i piercing majstori iz tattoo&piercing studija Mustre i Šare, Zlatan HajlovacKontra, rap umjetnik i član FMJAM-a, Emir Handžić i Amila Šunje-Rizvan, trail trkači iz PD Željezničar, te Radoš Jovanović i Matea Jovanović Nešić, fotografkinja i blogerka i Besima Svraka, osnivačica i glavna urednica FBL magazina.

 

Uz nagradnu igricu, za ovaj poseban mjesec dizajnirali su i unikatne majice Ja sam MAHER! i Ja sam MAHERKA! koje možete pogledati i naručiti u Pubu po cijeni od 15KM s kojom žele dodatno istaknuti da #svismomimaher. Ono što ove majice čini drugačijim je to da ukoliko odlučite ovu majicu nekom pokloniti možete napisati personalizovanu poruku u formi etikete za osobu kojoj majicu poklanjate.

 

FBL_mahermajica

Navedeni Odbor će ocijeniti svaku priču, te će pobjednika ili pobjednicu proglasiti 8.12.2017., tokom rođendanske proslave. Za više informacija o njihovoj novembarskoj proslavi, posjetite ih na društvenim mrežama ili posjetom The Brew Puba u ulici Kranjčevićeva 18, Sarajevo.

 

Podijelite svoje priče i pokažite zašto baš neko iz vaše raje zaslužuje biti 1. Maher u raji!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Crtati stripove “zaoprave”