SVIJET IZ DOBA JURE – NADMOĆ od sutra u bh. kinima

Datum objave
08/06/2022

Ovog ljeta doživite epsko finale Svijeta iz doba jure (Jurassic World) kada se dvije generacije udruže prvi put. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oskara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u filmu SVIJET IZ DOBA JURE- NADMOĆ (Jurassic World Dominion), koji u kina širom Bosne i Hercegovine stiže pretpremijerno 8. juna, a od četvrtka 9. juna premijerno u 3D i 2D tehnici.

Od stvaratelja i reditelja Svijeta iz doba jure Colina Trevorrowa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dijele sa najstrašnijim stvorenjima u historiji.

Budžet ostvarenja je 165 miliona dolara, što je pet miliona manje od budžeta prethodnog Svijet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo. Inače, serijal Svijet iz doba jure započeo je 2015. godine, kao nastavak filmova Park iz doba jure.

SVIJET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara, na smjelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima. Smjela, nova avantura koja oduzima dah, stiže u pravo vrijeme i prostire se širom svijeta od 9. juna 2022. godine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nauči tri #čekiraj pokreta koji mogu spasiti život tebi ili nekome koga voliš