The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15

Jedan od najvećih muzičkih sastava 21. vijeka, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupiti će u junu 2021. godine na INmusic festivalu #15!

 

The Killers su jedan od rijetkih savremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr. Uz uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati ćemo i u Zagrebu u junu 2021. godine gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg šestog studijskog albuma Imploding The Mirage.

 

 

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. juna 2021. godine.

 

Organizacija INmusic festivala još jednom zahvaljuje brojnoj publici na velikoj podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u junu ove godine te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finaliziraju svoju odgodu turneja, a o čemu će informirati javnost putem službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Berlinale u dvije faze – u martu online izdanje, a u junu u kinima i na otvorenom