Tommy Ton pokrenuo svoju stranicu

Možda mu ne znate ime, međutim, sigurni smo da ste njegove fotografije već vidjeli, a vjerovatno i sačuvali u nekom modna inspiracija folderu. Tommy Ton je posebno bitan za nas koji nemamo pozivnice u prvi red revija i sedmice mode pratimo van njihovih strogih okvira. On je jedan od vodećih svjetskih street style fotografa i uveliko je zaslužan za veliku popularnost street stylea kakvog danas poznajemo.

 

Tommy Ton 1

 

Nakon dugogodišnjeg rada za, sada već ugašen, Style .com, Tommy Ton je odlučio da svoj rad nastavi prezentovati na sopstvenoj stranici tommyton.com koja će sadržavati arhivu sa više od 15.000 fotografija koje ste dosad mogli vidjeti na Style.com ili GQ, te neke neobjavljene.

 

Pored fotografija objavljivat će video materijal i intervjue sa poznatim modnim ličnostima tako da smo sigurni da će ova web adresa postati nezaobilazni bookmark svih ljubitelja mode. Uzbuđeno čekamo jesenske sedmice mode i nove inspirativne fotografije ovog street style majstora.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Moja priča je važna: Tajana Dedić-Starović