TOP GUN: MAVERICK stiže u kina ovog maja

Datum objave
29/03/2022

Dugo iščekivani nastavak kultnog filma iz 1986. godine 26. maja napokon stiže u kina, a mi vam donosimo najnoviji trailer filma koji jednostavno ostavlja bez daha!

Tom Cruise će naravno ponoviti svoju ulogu Petea Mavericka Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Tom Iceman Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka Goosea Bradshawa. Ostatak glumačke postave u drugom dijelu čine Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris.

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Maverick je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga prizemljio. Kad se nađe kako obučava odred maturanata Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa, sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog Goose. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete. Top Gun: Maverick je režirao Joseph Kosinski koji je s Cruiseom već surađivao na filmu “Oblivion”.

TOP GUN: MAVERICK, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 26. maja 2022. godine u premium IMAX, 4DX i 2D formatu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Usporeni snimak tetoviranja koji će vas hipnotizirati