Treći dan FUU-a pogledajte predstavu DAME BIRAJU

FUU Festival ulične umjetnosti vas poziva na program koji je pripremio večeras u dvorištu O.Š. Musa Ćazim Ćatić pored ulaza u teatar SARTR.

 

Trećeg dana festivala u nedjelju, 9. septembra od 10h do 13h u Velikom parku počinje dječiji program. Najmlađe će zabaviti teatarska trupa Everyman i Udruženje Bajka kroz radionicu kiparstva i flicanja uz prigodne bajke, svako dijete će imati priliku da izradi skulpture od vune i osmisli svoje malo pozorište bajki, također će imati priliku učestvovati na radionici klesanja i radionici modelovanja. Za kraj najmlađi će imati priliku uživati i pokazati svoje vještine u sportu!

 

U 18:30 vas čeka duo Belma&Belma, harmonika i violončelo će vam pokazati moć muzike, tradicije i klasike. FUU ima i specijalnu gošću večeras, Marinu Đapić aka Marina Mimoza, sjajna muzička producentica i Dj iz Mostara. U 20:00 slijede zvuci flamenka uz Hector Morića i Meritu Bavčić, a u 21.00 predstavom Dame biraju Altteatra ćemo dodatno zagrijati atmosferu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mustre & Šare: Tetoviranje je stil življenja