Treći dan FUU-a pogledajte predstavu DAME BIRAJU

FUU Festival ulične umjetnosti vas poziva na program koji je pripremio večeras u dvorištu O.Š. Musa Ćazim Ćatić pored ulaza u teatar SARTR.

 

Trećeg dana festivala u nedjelju, 9. septembra od 10h do 13h u Velikom parku počinje dječiji program. Najmlađe će zabaviti teatarska trupa Everyman i Udruženje Bajka kroz radionicu kiparstva i flicanja uz prigodne bajke, svako dijete će imati priliku da izradi skulpture od vune i osmisli svoje malo pozorište bajki, također će imati priliku učestvovati na radionici klesanja i radionici modelovanja. Za kraj najmlađi će imati priliku uživati i pokazati svoje vještine u sportu!

 

U 18:30 vas čeka duo Belma&Belma, harmonika i violončelo će vam pokazati moć muzike, tradicije i klasike. FUU ima i specijalnu gošću večeras, Marinu Đapić aka Marina Mimoza, sjajna muzička producentica i Dj iz Mostara. U 20:00 slijede zvuci flamenka uz Hector Morića i Meritu Bavčić, a u 21.00 predstavom Dame biraju Altteatra ćemo dodatno zagrijati atmosferu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Film THE KINDNESS OF STRANGERS otvorio 69. Berlinale