Tri komada koja će zasigurno postati neizbježan dio svih vaših kombinacija

Ponekad je isuviše lako izgubiti se u moru novih trendova koji se pojavljuju svake sezone. Da biste izbjegli te isuviše poznate situacije potrebno je usmjeriti pažnju na komade koji su uvijek aktuelni i s kojima ne možete pogriješiti. Njih svake sezone iznova viđamo na pistama i trend prognozama za proljeće i ljeto, lako se nose i zasigurno će postati neizbježan dio svih vaših kombinacija.

 

 

Bijela haljina sa detaljima od čipke

Ono što je zahvalno kod ovakvih haljina jest činjenica da ih možete , jednostavnim mijenjanjem obuće i modnih dodataka, nositi u svim dnevnim varijantama kao i u situacijama kada se od vas očekuje nešto svečaniji izgled. Dodatno će istaknuti vaš preplanuli ten pa su idealno riješenje za kraj ljeta.

Ljetni trendovi (5)

Ljetni trendovi (2)Ljetni trendovi 1

 

 

 

Espadrile

Espadrile su sinonim za opuštene chic kombinacije još kako ih je Audrey Hepburn u svom filmu Praznik u Rimu rado obula nakon zamarajućih potpetica. Tek u zadnjih par sezona postale su globalni trend nakon što su dizajneri modnih kuća Chanel i Valentino izbacili i svoje verzije ove udobne i prozračne obuće.

 

Espadrile 1 Espadrile

 

 

Boho / Etno modni dodaci

Ništa ne upotpunjuje vaše ljetne kombinacije kao šarene boho torbice i nakit. Iako aktuelan već sezonama unazad ove godine se, zajedno sa ’70-im, vratio u radnje još šareniji i ljepši. Ako ipak niste tip za šareno, birajte ogrlice sa replikama vintage novčića.

 

Ljetni trendoviLjetni trendovi (4)Ljetni trendovi (3)

tekst_Emina Saletović

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Probaj im odoljeti! Nova Alma Ras kolekcija kupaćih kostima