Tri komada koja će zasigurno postati neizbježan dio svih vaših kombinacija

Ponekad je isuviše lako izgubiti se u moru novih trendova koji se pojavljuju svake sezone. Da biste izbjegli te isuviše poznate situacije potrebno je usmjeriti pažnju na komade koji su uvijek aktuelni i s kojima ne možete pogriješiti. Njih svake sezone iznova viđamo na pistama i trend prognozama za proljeće i ljeto, lako se nose i zasigurno će postati neizbježan dio svih vaših kombinacija.

 

 

Bijela haljina sa detaljima od čipke

Ono što je zahvalno kod ovakvih haljina jest činjenica da ih možete , jednostavnim mijenjanjem obuće i modnih dodataka, nositi u svim dnevnim varijantama kao i u situacijama kada se od vas očekuje nešto svečaniji izgled. Dodatno će istaknuti vaš preplanuli ten pa su idealno riješenje za kraj ljeta.

Ljetni trendovi (5)

Ljetni trendovi (2)Ljetni trendovi 1

 

 

 

Espadrile

Espadrile su sinonim za opuštene chic kombinacije još kako ih je Audrey Hepburn u svom filmu Praznik u Rimu rado obula nakon zamarajućih potpetica. Tek u zadnjih par sezona postale su globalni trend nakon što su dizajneri modnih kuća Chanel i Valentino izbacili i svoje verzije ove udobne i prozračne obuće.

 

Espadrile 1 Espadrile

 

 

Boho / Etno modni dodaci

Ništa ne upotpunjuje vaše ljetne kombinacije kao šarene boho torbice i nakit. Iako aktuelan već sezonama unazad ove godine se, zajedno sa ’70-im, vratio u radnje još šareniji i ljepši. Ako ipak niste tip za šareno, birajte ogrlice sa replikama vintage novčića.

 

Ljetni trendoviLjetni trendovi (4)Ljetni trendovi (3)

tekst_Emina Saletović

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zaljubljeni smo u modni blog THE ROSENROT