Tribal Accessories by Ena: Moderan, jedinstven i čaroban nakit

Travničanka Ena Marijanović kreatorica je predivnog nakita pod nazivom Tribal Accessories by Ena. Dvadesetčetverogodišnja studentica ekonomije bavi se ručnim radom nešto više od dvije godine, u toku kojih je usavršila svoj rad i našla svoj prepoznatljivi stil. Izrada orginalnog i drugačijeg nakita bio je pun pogodak!

 

Ena inspiraciju pronalazi na raznim mjestima, modnim blogovima, portalima, a kaže i da je Tumblr stvoren za okrjepljivanje inspiracijom.

 

Iznimno cijenim rad nekoliko dizajnera iz susjednih nam država ali i poduzetnost mladih iz Bosne i Hercegovine, tako da sam veoma odlučna u tome da Tribal zaživi na našoj sceni i pruži djevojkama i ženama nešto urbano, pristupačno i zapaženo, a što je najvažnije nešpto drugačije, kaže Ena.

 

Tribal Accessories by Ena (2)

 

Kako je vrijeme odmicalo, tako je raslo i interesovanje za Enine Tribalke, pa se proširio krug djevojaka koje su se javljale sa svojim vlastitim idejama i željama, kao i upitima za već izrađeni nakit.

 

U početku su mi vjerne klijentice bile (i ostale) djevojke boemske duše, malo alternativnijeg stila i orginalnog smisla za modu, te žene u ozbiljnijim godinama, kaže Ena koja je s vremenom počela sa komponiranjem raznih trendova u svoj već prepoznatljiv stil izrade, pa je osvojila i djevojke koje su više sljedbenice trendova.

 

Enin plan je svakako da i dalje bude svoja, te da uvjek ostane pri izradi orginalnog, modernog i jedinstvenog nakita. Svu čaroliju Tribalki koje izrađuje Ena možete pronaći na Facebook pageu Tribal Accessories by Ena.

 

Tribal Accessories by Ena (3) Tribal Accessories by Ena (4) Tribal Accessories by Ena (5) Tribal Accessories by Ena (6) Tribal Accessories by Ena (7) Tribal Accessories by Ena (8)

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice