Tribal Accessories by Ena: Moderan, jedinstven i čaroban nakit

Release Date
08/06/2015

Travničanka Ena Marijanović kreatorica je predivnog nakita pod nazivom Tribal Accessories by Ena. Dvadesetčetverogodišnja studentica ekonomije bavi se ručnim radom nešto više od dvije godine, u toku kojih je usavršila svoj rad i našla svoj prepoznatljivi stil. Izrada orginalnog i drugačijeg nakita bio je pun pogodak!

Ena inspiraciju pronalazi na raznim mjestima, modnim blogovima, portalima, a kaže i da je Tumblr stvoren za okrjepljivanje inspiracijom.

Iznimno cijenim rad nekoliko dizajnera iz susjednih nam država ali i poduzetnost mladih iz Bosne i Hercegovine, tako da sam veoma odlučna u tome da Tribal zaživi na našoj sceni i pruži djevojkama i ženama nešto urbano, pristupačno i zapaženo, a što je najvažnije nešpto drugačije, kaže Ena.

 

Kako je vrijeme odmicalo, tako je raslo i interesovanje za Enine Tribalke, pa se proširio krug djevojaka koje su se javljale sa svojim vlastitim idejama i željama, kao i upitima za već izrađeni nakit.

U početku su mi vjerne klijentice bile (i ostale) djevojke boemske duše, malo alternativnijeg stila i orginalnog smisla za modu, te žene u ozbiljnijim godinama, kaže Ena koja je s vremenom počela sa komponiranjem raznih trendova u svoj već prepoznatljiv stil izrade, pa je osvojila i djevojke koje su više sljedbenice trendova.

Enin plan je svakako da i dalje bude svoja, te da uvjek ostane pri izradi orginalnog, modernog i jedinstvenog nakita. Svu čaroliju Tribalki koje izrađuje Ena možete pronaći na Facebook pageu Tribal Accessories by Ena.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice