U Amsterdamu se otvara ‘krvavi rave’ inspiriran filmom BLADE

Vampiri, nakaze i ljubitelji uvrnutih stvari pozvani su na prvi svjetski krvavi rave koji će se održati u Amsterdamu na nadolazeću Noć vještica. Osmišljen u nastojanju da simulira uvodnu scenu iz akcijskog trilera Blade iz 1998., neće biti standardni rave, goste će zaliti s oko 5000 litara krvi, piše MixMag Adria.

 

Iako još nije bilo riječi o tome tko će nastupiti, promotivna tvrtka na svojoj Facebook stranici najavila je house, techno i beats kao žanrove koje možemo očekivati. Ipak, ovaj izbor muzike potencijalni sudionici dočekali su s oklijevanjem, te misle da bi industrial i drum ‘n’ bass muzika bolje odgovarala na ovu temu i da će bolje pristajati uz izvornu inspiraciju.

 

Organizatori žele ostati anonimni, ali oglašavaju sistem za raspršivanje kao ‘komad umjetnosti’ kojim žele oduševiti posjetitelje, jer je sličnost izvornom segmentu jako velika.

 

Nakon duge potrage razvili smo poseban sustav raspršivanja s cijevima koje su postavljene preko cijelog stropa i na taj način krv će biti raspršena po cijeloj gomili ljudi. Već smo ga testirali nekoliko puta tekućinom koja je nalik krvi, navode organizatori.

 

Činjenicu da će koristiti pravu krv, promotor je komentirao…

 

To je prelaženje svih granica, ali želimo vidjeti koliko daleko možemo ići.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xX5_m0AwqPA[/youtube]

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
BHHC Booking proslavili 10 godina rada uz koncert bendova RITAM NEREDA, BRAINSWITCH i PUTRID BLOOD