U jedinstvenom ambijentu NP Kravice očekuje vas prvo izdanje CASCADA OPEN AIR partyja

Zamislite vodopade, potpuni prirodni ambijent, najkvalitetniji sound i light … Šta preostaje drugo nego lagani check i attend na event, na do sada neviđenoj avanturi i zabavi pod otvorenim nebom! U neponovljivom i jedinstvenom ambijentu NP Kravice očekuje vas prvo izdanje CASCADA OPEN AIR. Stoga rezerviraj datum, spakuj se i 21.7. ove godine provedi u nezaboravnoj žurci godine u Nacionalnom parku Kravica.

 

Odlična muzika i zabava, te najbolji regionalni izvođači očekuju vas na CASCADE OPEN AIR-u! Počevši od sve popularnijeg beogradskog dj i producenta Ilije Đokovića, koji polako ali sigurno zauzima mjesto na tronu svjetske el. scene. To je generalno njegov prvi nastup u Hercegovini i svi vjerno očekujemo da poslušamo njegov melodični techno set. Da se radi vjerojatno o jednom dobrom producentu govori podatak da njegova izdanja smo bezbroj puta mogli vidjeti u chart-ovima najvećih svjetskih lidera techno scene poput (Monike Kruse, Carla Coxa, Adama Beyera i sl.)  So, Don’t miss your chance to hear him!

 

Također, tu je svima poznati banjalučki techno guru Siniša Tamamović, koji je na sceni već više od dva desetljeća, imali smo ga priliku slušati u Mostaru davne 2002. Nastupit će i neprikosnovena DJ Jasmine čiju je vrsnost i umijeće kroz muzički timeline pokazala bezbroj puta.

 

Za sam uvod i rasplet zadužen je Andrej Jelić i Igor HDP, ekipa ROOF AW koju respektiraju i podržavaju svi miljenici električne muzike. Muzika na prvom mjestu, unikatni eventi i odličan pristup, muzici kao kulturi je ono što krasi ovaj tim.

 

Za sam kraj eventa i početak najslađeg i za najneumornije plesače osiguran je i afterparty, gdje za pultom možete očekivati mostarskog DJ-a i producenta Ergu.

 

Izvođači, avantura, druženje, kupanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima i ponudom NP Kravica samo su dio onoga što vas ove godine očekuje na prvom AV izdanju CASCADA OPEN AIR.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Jim Marshall: Moja je dužnost da se rugam autoritetu i ističem zloupotrebu moći