U klubu Silver & Smoke Melange sa AudioStormom, G.Eddom i Fornivom

Ove subote, 4. marta, u klubu Silver & Smoke održat će se klupska noć Melange koju osmišljava i uređuje producent i DJ Forniva. Ovo je treća edicija ovog programa, a Fornivini gosti su AudioStorm iz Podgorice i G.Edd.

 

Ognjen Vuković aka. AudioStorm, jedan je od najiskusnijih crnogorskih DJ-eva i producenata koji je svoju sreću pronašao u deep tech i progressive house zvuku. Od ranog djetinjstva pokazivao je interesovanje za muziku, i obožavao bendove kao što su Pink Floyd, Joy Division, Depeche Mode, a početkom devedesetih se okrenuo promovisanju elektronske muzike i underground žurki u Crnoj Gori, te postigao u svijetu zapaženi uspijeh svojim izdanjima.

 

AudioStorm sada izdaje za nekoliko najetabliranijih etiketa u njegovom žanru kao što su: Sudbeat, Bonzai Music, Movement Recordings itd, a njegove trake kontinuirano vrte svjetski DJ-evi i producenti Richie Hawtin, James Zabiela, Nick Muir, Robert Babitz, Dave Seaman i mnogi drugi, koji su mu bili inspiracija da se nastavi baviti ovom muzikom.

 

Njegov novi remix trake Shmuel Flash – Chilling moments, koju donosimo u nastavku, a koja je nedavno objavljena za free download, imala je rekordnih 100 000 slušanja u samo nekoliko dana.

 

 

 

G. Edd je DJ, producent i promoter iz Zenice sa sarajevskom adresom koji je na bh. sceni dugi niz godina. Jedan je od osnivača Lunar Festivala, jednog od najvažnijih domaćih festivala elektronske muzike, kao i tvorac Bjutiful Selekšn klupskih večeri. House je njegov osnovni muzički stil koji vrlo često kombinira sa ostalim žanrovima ovisno o potrebama publike i okruženja. U nastavku poslušajte njegov trosatni set nedavno snimljen u klubu Silver & Smoke.

 

 

I na kraju, moramo spomenuti da je domaćin ovog programa Forniva sa posljednjih nekoliko izdanja nastavio kontinuitet redovnog ulaska i zadržavanja u TOP 100, najboljih beatport izdanja na deep, tech i progressive chartovima, te se uskoro očekuje i njegov novi EP na prestižnom labelu Bonzai Music, a u nastavku preslušajte najnoviji remix u saradnji sa slovenskim producentom Alexom Nemecom koji je ekskluzivno promoviran u britanskom magazinu muzičkom Decoded.

 

 

Bit će ovo nadasve zanimljiva kombinacija muzičkih stilova, koju svakako vrijedi poslušati i koja obećava mnogo plesa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Globalni apel Vladi FBiH za zabranu MHE podržao Leonardo Di Caprio