U L’Occitane predstavlja novu kolekciju zamamnih tekstura i mirisa

L’Occitane klasična Karite kolekcija dobila je poseban, novi izgled za Božić i Novu Godinu uz malu pomoć ilustratorice Hsinping Pan, a tu su i neke nove zamamne teksture i mirisi koje jedva čekamo da otkrijemo. Kroz novu kolekciju upoznajte pravog Djeda Mraza ove godine, pravi Djed Mraz je PRIRODA.

 

Priroda je uvijek inspirisala L’Occitane i ona leži u srcima svih njihovig proizvoda. Zato svojim voljenim ove godine darujte prirodu. L’Occitane je i ove godine pripremio novu ponudu i veliki izbor poklona sa prekrasnim poklon kutijama koje će ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Svojim voljenim poklanjate prirodne kozmetičke proizvode za njegu lica, tijela i kose koji su upakovane u prekrasne poklon kutije.

 

 

 PLAVA KOLEKCIJA

pan (1)

Klasična Karite kolekcija predstavlja 11 proizvoda odjevenih u svečanu plavu boju ukrašenu živopisnim slikama. Novi novi Karite sapun za ruke Petit ima ulogu zvijezde u ovoj blagdanskoj kolekciji!

 

 

CRVENA KOLEKCIJA

pan (2)

Crvena kolekcija je limitirano izdanje i predstavlja kolekciju Prazničnih vrtova koja poštuje raznolikost prirode. Zelena mandarina iz Brazila i cvjetovi ylang-ylanga sa Komorskih otoka spajau se u neodoljiv miris.

 

 

ŽUTA KOLEKCIJA
pan (5)

Žuta kolekcija Karite i lavandin med je napravljena od ekstrakta meda od lavande od strane certificiranih pčelara.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
7 najboljih Avon maskara