U L’Occitane predstavlja novu kolekciju zamamnih tekstura i mirisa

L’Occitane klasična Karite kolekcija dobila je poseban, novi izgled za Božić i Novu Godinu uz malu pomoć ilustratorice Hsinping Pan, a tu su i neke nove zamamne teksture i mirisi koje jedva čekamo da otkrijemo. Kroz novu kolekciju upoznajte pravog Djeda Mraza ove godine, pravi Djed Mraz je PRIRODA.

 

Priroda je uvijek inspirisala L’Occitane i ona leži u srcima svih njihovig proizvoda. Zato svojim voljenim ove godine darujte prirodu. L’Occitane je i ove godine pripremio novu ponudu i veliki izbor poklona sa prekrasnim poklon kutijama koje će ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Svojim voljenim poklanjate prirodne kozmetičke proizvode za njegu lica, tijela i kose koji su upakovane u prekrasne poklon kutije.

 

 

 PLAVA KOLEKCIJA

pan (1)

Klasična Karite kolekcija predstavlja 11 proizvoda odjevenih u svečanu plavu boju ukrašenu živopisnim slikama. Novi novi Karite sapun za ruke Petit ima ulogu zvijezde u ovoj blagdanskoj kolekciji!

 

 

CRVENA KOLEKCIJA

pan (2)

Crvena kolekcija je limitirano izdanje i predstavlja kolekciju Prazničnih vrtova koja poštuje raznolikost prirode. Zelena mandarina iz Brazila i cvjetovi ylang-ylanga sa Komorskih otoka spajau se u neodoljiv miris.

 

 

ŽUTA KOLEKCIJA
pan (5)

Žuta kolekcija Karite i lavandin med je napravljena od ekstrakta meda od lavande od strane certificiranih pčelara.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FLOWER BY KENZO Eau de Vie slavi život