U Mostar dolazi čuveni muzički producent SANDRINO

Za sami kraj ljeta Igor HDP i Andrej Jelić, osnivači ROOF AW projekta, u Mostar donose pravu poslasticu za posljednje Open air krovno izdanje u  2018. godini. U subotu, 8. septembra, na jednoj od najljepših terasa grada koja se nalazi u srcu Mostara, SKY ROOF BAR u zgradi TC BIOSPHERE, nastupit će čuveni njemački DJ i producent – Sandrino, uz support RatCat  head honcha Lawrenca Kleina  iz Šibenika, te ROOF rezidente Andrej Jelic i Igor HDP, dok za specijalni intro set bit će zadužen Mili Sefic.

 

sandrino

 

Sandrino, pravog imena Sandrino Tittel dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni. Karijeru je počeo još početkom ’90-ih kao rezident kultnih berlinskih klubova. Njegovi nastupi koje bilježi diljem svijeta, na najvećim festivalskim binama i klubovima, su uvijek rasprodati, a to zapravo ide u prilog njegovoj trenutnoj popularnosti.

 

Sandrino je zaradio priličnu naklonost regionalne publike, koliko svojom produkcijom za Dixonov Innervisions, toliko i nadahnutim nastupima, gdje se setovi podjednako napajaju svježim kvalitetnim izdanjima i skrivenim blagom underground scene. Tome svjedoči i rado slušana snimka iz čuvenog beogradskog kluba 20/44 te friškim Mixmagovim mixom serijala IN THE LAB iz New Yorka.

 

andrej_igor

 

ROOF AW projekt je nastao sredinom 2017. godine u Mostaru kao klupska platforma posvećena elektronskoj muzici i promoviranju, domaćih i ino artista, u jedinstvenom i unikatnom tonu zabave uz vrhunski light i sound. Na samom početku, nizali su se projekti sa domaćim imenima na jedinstvenim lokacija ”krovovima” grada. Dok malo kasnije isti su se preselili na ”prizemlje” sa jednim jedinstvenim, prirodnim i ekskluzivnim partijima pod nazivom ‘Naturale’.

 

U Mostaru će Sandrino predstaviti svoja najnovija izdanja i ona koja će tek izaći tokom godine uz spektakularni sound i rasvjetu. Vrijeme radnje je 8.9, a party će se održati na predivnoj terasi bara SKY ROOF BAR. Cijena ulaznice je 20KM u pretprodaji, dok za sam event iznosi 25 KM, a broj mjesta je ograničen.

 

 

Organizatori najavljuju i nagradne igre, na kojima možete osvojiti i ulaznice za dugo očekivani event, pa zapratite isti i okušajte sreću, a mi se vidimo na SKY ROOF BAR-u!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ženskost, muškost i sevdah