U petak novi DIE TANZNACHT u klubu Trezor

Novembarsko  izdanje klupskog programa Die Tanznacht će  u petak, 30. novembra, u klubu Trezor, pored domaćina, dvojca Sijaha i Kolende, ugostiti dva sjajna regionalna DJ-a i producenta, Dj Chrona iz Subotice, te Nazzifa.

 

Zoltan Salai poznatiji kao DJ Chrono je dj/producent nove generacije. Već sa 15 godina počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, te od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Fan bazu stiče puštajući  Progressive House, a kasnije, šireći svoje muzičke vidokruge i drugim plesno orijentisanim muzičkim stilovima.

Čest je gost klubova u Sloveniji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Holandiji, Mađarskoj, Grčkoj i na Malti. Pored DJ-inga, aktivno se bavi i produkcijom, tako se njegova muzika našla na dosta labelova, izdvojimo i izdanja za domaći Subamarine Vibes.

 

Zoltanove trake ste mogli čuti u setovima Richieja Hawtina, Marca Carolae, Stefana Mofferinija, Nicka Warrena.

 

Pored Chrona, drugi gost  je Nazzif, istinski „music digger“, čovjek od kojeg možete u jednom setu čuti i poneku classic house traku, moderan afro house zvuk,  ali i dobar techno te još bolji acid. Nazzif je u muzici praktično cijeli život, kao član bendova, DJ, ali i tvorac muzike za dokumentarne i kratke filmove.

 

https://soundcloud.com/mixmag-adria/morning-bang-by-tmb-aka-nane-nazzif

 

Za najbrže od vas Rooster ima i nekoliko poklon ulaznica. Cijena ulaznica je 7 KM do ponoći, a 10 nakon toga, dakle, dođite ranije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ForBookLovers: Sutra promocija knjige SRCE OD PLASTIKE autora Saše Džine u knjižari Books.ba