U petak novi DIE TANZNACHT u klubu Trezor

Novembarsko  izdanje klupskog programa Die Tanznacht će  u petak, 30. novembra, u klubu Trezor, pored domaćina, dvojca Sijaha i Kolende, ugostiti dva sjajna regionalna DJ-a i producenta, Dj Chrona iz Subotice, te Nazzifa.

 

Zoltan Salai poznatiji kao DJ Chrono je dj/producent nove generacije. Već sa 15 godina počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, te od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Fan bazu stiče puštajući  Progressive House, a kasnije, šireći svoje muzičke vidokruge i drugim plesno orijentisanim muzičkim stilovima.

Čest je gost klubova u Sloveniji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Holandiji, Mađarskoj, Grčkoj i na Malti. Pored DJ-inga, aktivno se bavi i produkcijom, tako se njegova muzika našla na dosta labelova, izdvojimo i izdanja za domaći Subamarine Vibes.

 

Zoltanove trake ste mogli čuti u setovima Richieja Hawtina, Marca Carolae, Stefana Mofferinija, Nicka Warrena.

 

Pored Chrona, drugi gost  je Nazzif, istinski „music digger“, čovjek od kojeg možete u jednom setu čuti i poneku classic house traku, moderan afro house zvuk,  ali i dobar techno te još bolji acid. Nazzif je u muzici praktično cijeli život, kao član bendova, DJ, ali i tvorac muzike za dokumentarne i kratke filmove.

 

https://soundcloud.com/mixmag-adria/morning-bang-by-tmb-aka-nane-nazzif

 

Za najbrže od vas Rooster ima i nekoliko poklon ulaznica. Cijena ulaznica je 7 KM do ponoći, a 10 nakon toga, dakle, dođite ranije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dnevnik iz izolacije by Nejra Latić-Hulusić