U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #14

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja sjajnog INmusic festivala, najavljeni su datumi INmusica #14 te je otvorena lista želja!

 

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. juna 2019. godine. Zbog velikog interesa publike, već su u prodaju puštene ulaznice za ranoranioce, a možete ih nabaviti u službenom INmusicovom webshopu po cijeni od 349 kn (+ troškovi transakcije). Prve fanovske ulaznice su bile puštene u prodaju na ulazu u INmusic #13 i u festivalskom kampu, a rasprodane su u rekordnom vremenu! Najavljen je i INmusic festivalski kamp koji će biti otvoren od 21. do 28. juna 2019. godine, a cijena kamp ulaznica za sljedeću godinu iznosi 265 kn (+ troškovi transakcije) te ih također možete nabaviti putem festivalskog webshopa.

 

Prilikom kreiranja lineupa za 2019. godinu će se uzeti u obzir i želje publike. INmusic festival upravo zbog publike nastoji iz godine u godinu biti sve bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje favorite koje bi voljeli čuti i vidjeti na 14. izdanju INmusica. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će sve nastupiti na INmusic festivalu #14 ovisi o mnogim faktorima, no nastavno na tradiciju održavanja kvalitetnog programa, organizatori obećavaju kako će se i za četrnaesto izdanje INmusica potruditi osigurati odličan festivalski program!

 

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja na Jarunu, INmusic festival se raduje novim izdanjima, novim izvođačima i još brojnijoj publici! Vidimo se sljedeće godine!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Drvoredaktura: Bitni su ideja, par spretnih ruku i hrabrost