U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #14

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja sjajnog INmusic festivala, najavljeni su datumi INmusica #14 te je otvorena lista želja!

 

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. juna 2019. godine. Zbog velikog interesa publike, već su u prodaju puštene ulaznice za ranoranioce, a možete ih nabaviti u službenom INmusicovom webshopu po cijeni od 349 kn (+ troškovi transakcije). Prve fanovske ulaznice su bile puštene u prodaju na ulazu u INmusic #13 i u festivalskom kampu, a rasprodane su u rekordnom vremenu! Najavljen je i INmusic festivalski kamp koji će biti otvoren od 21. do 28. juna 2019. godine, a cijena kamp ulaznica za sljedeću godinu iznosi 265 kn (+ troškovi transakcije) te ih također možete nabaviti putem festivalskog webshopa.

 

Prilikom kreiranja lineupa za 2019. godinu će se uzeti u obzir i želje publike. INmusic festival upravo zbog publike nastoji iz godine u godinu biti sve bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje favorite koje bi voljeli čuti i vidjeti na 14. izdanju INmusica. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će sve nastupiti na INmusic festivalu #14 ovisi o mnogim faktorima, no nastavno na tradiciju održavanja kvalitetnog programa, organizatori obećavaju kako će se i za četrnaesto izdanje INmusica potruditi osigurati odličan festivalski program!

 

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja na Jarunu, INmusic festival se raduje novim izdanjima, novim izvođačima i još brojnijoj publici! Vidimo se sljedeće godine!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Treći AJB DOC Film Festival održava se od 11. do 15. septembra