U Sarajevo stiže STREET FOOD MARKET!

Datum objave
25/12/2022
Street food market je gastro fenomen koji je posljednih godina osvojio brojne svjetske i regionalne gradove, a sljedeće godine dolazi i u Sarajevo.
Street food market će se održati od 12. do 22. januara 2023. na Vilsonovom šetalištu. Tokom 11 dana festivala, ekipa Sarajevo Street Food Marketa okupit će 12 izlagača, koji donose svoje kuharske vještine i kreativne festivalske menije. Sigurni smo da će svatko pronaći nesto po svom ukusu, od kvalitetnih gastro specijaliteta, preko tekućih osvježenja, pa sve do slasnih delicija.
Na jednom mjestu okupit će se lokalni pubovi, restorani i gastro barovi kojima će ovo biti odlična prilika da predstave svoju ponudu u novom ruhu, a imat ćete priliku kusati ukusne burgere, pizze, wokove dok se osvježiti možete uz pivo i posebnu ponudu toplih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.
Za ugodnu atmosferu pobrinut će se muzičko-zabavni program za djecu i odrasle.
Uz saradnju sa Visit Sarajevo i Opstinom Novo Sarajevo osiguran je bogat dječiji sadrzaj  kao i besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Australija će prva na svijetu legalizirati MDMA i ‘magične gljive’ u medicinske svrhe