U Sarajevu javna tribina o legalizaciji marihuane u medicinske svrhe

U Sarajevu će se, na Fakultetu političkih nauka, 27. oktobra (petak) sa početkom u 16:00, održati prva javna tribina na temu Legalizacija marihuane u medicinske svrhe. Tribina se održava u okviru OPEN festivala, najvećeg evropskog festivala slobode.

 

open festival

 

Na tribini će učestvovati: Dean Herenda (Onej Slovenija), Božidar Radišić (Legalise Weed), Irfan Ribić (student Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu), Samir Forić (Fakultet političkih nauka) i Alfredo Pascual (ESFL). Moderator tribine je Merima Bećirović (udruženje Multi).

 

Cilj tribine je da se otvori javna diskusija u vezi legalizacije marihuane u medicinske svrhe, sa fokusom na pomoć teško oboljelima u Bosni i Hercegovini i regionu. Učesnici tribine će podijeliti vlastita iskustva po pitanju liječenja marihuanom, ali i promišljanja o značaju legalizacije marihuane. Tribina je otvorena za sve zaintersovane, te će se značaj dio vremena iskoristiti za diskusiju sa prisutnom publikom.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FLATLINE koncertom proslavio deset godina postojanja