U Sarajevu otvoren MALÚ fashion and lifestyle accessories shop

Ovog vikenda u Sarajevu, uz slatke zalogaje i ugodno druženje otvoren je prvi MALÚ fashion and lifestyle accessories shop u Evropi. MALÚ brend je specijalizovan za modne dodatke sa širokim asortimanom proizvoda koji se savršeno uklapaju u svaki stil. Nije važno da li ste chic, trendy ili classic tip, bohemian ili exotic, preferirate li ležerno odijevanje ili elegantno, MALÚ shop ima sve što trebate da upotpunite svoj look. Ljubazno osoblje će se potruditi pomoći vas prilikom odabira savršenog komada koji će upotpuniti vaše odjevne kombinacije i vašem stilu dati poseban pečat.

 

malu-5

 

U MALÚ shopu u Sarajevu – Sarajevo City Center,etaža -1, možete pronaći visoko kvalitetni accessoar, nakit i torbe uz veoma prihvatljive cijene. Svi proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetne eko kože, antialergijskih materijala, tekstila, umjetnog krzna i nehrđajućeg metala.

 

Pored Sarajeva u planu je i otvaranje još tri MALÚ shopa u Bosni i Hercegovini – Banja Luka, Mostar i Tuzla, a kasnije i u regiji.

 

malu-11 malu-14 malu-2 malu-4 malu-3malu-19 malu-20 malu-21 malu-23 malu-26 malu-28 malu-29 malu-30 malu-31 malu-34 malu-41 malu-49 malu-64

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Sarajevu predstavljena LINDEX PINK kolekcija