U Sarajevu predstavljen novi GIVENCHY L’INTERDIT miris

U Sarajevu je predstavljen novi miri kuće Givenchy – L’Interdit, koji poziva žene da prigrle osjećaj slobode i zabranjenih emocija, da prevaziđu zamišljene, stvarne, izumljene limite i kodove. Zato što je ponekad ograničenje samo u vama.

 

g

 

L’Interdit je miris koji nas podsjeća da je odvažnost ponekad ključ slobode i da iza onoga što nas možda zadržava, leže mnoga životna uzbuđenja. Zabranjena mješavina bijelog cvijeta i tamnih akorda. Šokantna strana chica.

 

g1

 

Kreiran od strane majstor parfumera Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Ball. L’Interdit otkriva cvjetni bijeli buket cvijeta narandže, jasmine i tuberose. U kontrastu, zemljani mračni tonovi proizilaze iz vetivera i pačulija.

 

interdit (2)

 

Dizajn boce u 2018. godini, je očito priznanje originalnom dizajnu iz 1957. godine. Predmet koji je besmrtan i potpuno moderan kao i sama perfekcija. Upadljivo priseban, sa oblikom okruglog kvadrata, prikazuje nježnu snagu.

 

Istovremeno jednostavan, veoma ženstven i nježan u svom buđenju, također posjeduje eleganciju obavijenu sa oštrim pečatom koji povezuje kontrast mat mašne i sjajnog 4G loga. Kutija je, naravno, crna i bijela, hrabra, čista i jednostavna. Ali unutra je grmizna, odvažna, iznenađujuća i nosi potpis gospodina de Givenchyja.

 

interdit (4) interdit (7) interdit (8) interdit (19) interdit (21) interdit (28)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sisley Paris od sada u Inoma Concept Storeu u Sarajevu