U Sarajevu predstavljen novi parfem Bvlgari GOLDEA

Novi parfem Bvlgari kuće, Goldea predstavljen je u parfimeriji Plaza u BBI centru Sarajevo. Goldea je inspirirana zlatom i svjetlošću, njeno ime označava boginju zlata, a predstavlja početak nove kolekcije, više od 10 godina nakon što je započeta posljednja kolekcija Omnia.

 

Promociju su prisustvovali brojni novinari i novinarke, poznate ličnosti, a čitavu promociju uljepšala je svojim glasom sopranistica Aida Čorbadžić.

 

Goldea (2)

Goldea (3)

Kompozicija je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju je Alberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta narandže, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin. U bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa. Lice reklame koju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott je manekenka Isabeli Fontana, rekao je Amir Alić, Bvlgari brand manager za Bosnu i Hercegovinu.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oaJE8FT0V8Y[/youtube]

 

Izuzetno dragocjena priroda mirisa Goldea i njena carska, senzualna, blještava aura upravo se ogleda u zlatu… Ta igra refleksije i višestruke isprepletenosti između parfema i zlata su bit i suština ovog parfema.

 

Goldea (5) Goldea (6) Goldea (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Živost Tokija u novoj limitiranoj mark. Oh So Tokyo make-up kolekciji