U Sarajevu predstavljen novi parfem Bvlgari GOLDEA

Novi parfem Bvlgari kuće, Goldea predstavljen je u parfimeriji Plaza u BBI centru Sarajevo. Goldea je inspirirana zlatom i svjetlošću, njeno ime označava boginju zlata, a predstavlja početak nove kolekcije, više od 10 godina nakon što je započeta posljednja kolekcija Omnia.

 

Promociju su prisustvovali brojni novinari i novinarke, poznate ličnosti, a čitavu promociju uljepšala je svojim glasom sopranistica Aida Čorbadžić.

 

Goldea (2)

Goldea (3)

Kompozicija je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju je Alberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta narandže, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin. U bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa. Lice reklame koju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott je manekenka Isabeli Fontana, rekao je Amir Alić, Bvlgari brand manager za Bosnu i Hercegovinu.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oaJE8FT0V8Y[/youtube]

 

Izuzetno dragocjena priroda mirisa Goldea i njena carska, senzualna, blještava aura upravo se ogleda u zlatu… Ta igra refleksije i višestruke isprepletenosti između parfema i zlata su bit i suština ovog parfema.

 

Goldea (5) Goldea (6) Goldea (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Otkrivamo kako je nastala ideja za Gloria x Dia Mara proizvodima