U Sarajevu predstavljena LINDEX PINK kolekcija

U Sarajevu u Lindex prodavnici u Importanne Centru večeras je predstavljena nova Lindex Pink kolekcija, od koje će 10% od prodajne cijene biti donirano za podršku u borbi protiv raka dojke.

 

Pink kolekcija sadrži 19 odjevnih predmeta i modnih dodataka od mekanih, pletenih i istkanih materijala u esencijalnim jesenjim bojama, od bordo do svijetlopink boje. Kolekcija također sadrži Pink narukvicu, od koje će sav profit biti doniran za podršku u borbi protiv raka. Narukvica, napravljena od kože i metala, proizvedena je u Švedskoj sa ekološki prihvatljivim postupkom obrade kože.

 

Četrnaestu godinu zaredom, a šestu u Bosni i Hercegovini Lindex podržava borbu protiv raka, a ove godine 10% od ukupne prodaje Pink kolekcije i sav profit od narukvica će se donirati Klinici za onkologiju, hematologiju i radioterapiju u Tuzli.

 

lindex-pink-kolekcija-4 lindex-pink-kolekcija-1 lindex-pink-kolekcija-2 lindex-pink-kolekcija-3 lindex-pink-kolekcija-5 lindex-pink-kolekcija-6 lindex-pink-kolekcija-9lindex-pink-kolekcija-7 lindex-pink-kolekcija-8 lindex-pink-kolekcija-10 lindex-pink-kolekcija-12 lindex-pink-kolekcija-13 lindex-pink-kolekcija-14 lindex-pink-kolekcija-15 lindex-pink-kolekcija-16 lindex-pink-kolekcija-17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovako zvuče Dolce&Gabbana modeli kad vam se upucavaju … na helijumu!