U Sarajevu predstavljena LINDEX PINK kolekcija

U Sarajevu u Lindex prodavnici u Importanne Centru večeras je predstavljena nova Lindex Pink kolekcija, od koje će 10% od prodajne cijene biti donirano za podršku u borbi protiv raka dojke.

 

Pink kolekcija sadrži 19 odjevnih predmeta i modnih dodataka od mekanih, pletenih i istkanih materijala u esencijalnim jesenjim bojama, od bordo do svijetlopink boje. Kolekcija također sadrži Pink narukvicu, od koje će sav profit biti doniran za podršku u borbi protiv raka. Narukvica, napravljena od kože i metala, proizvedena je u Švedskoj sa ekološki prihvatljivim postupkom obrade kože.

 

Četrnaestu godinu zaredom, a šestu u Bosni i Hercegovini Lindex podržava borbu protiv raka, a ove godine 10% od ukupne prodaje Pink kolekcije i sav profit od narukvica će se donirati Klinici za onkologiju, hematologiju i radioterapiju u Tuzli.

 

lindex-pink-kolekcija-4 lindex-pink-kolekcija-1 lindex-pink-kolekcija-2 lindex-pink-kolekcija-3 lindex-pink-kolekcija-5 lindex-pink-kolekcija-6 lindex-pink-kolekcija-9lindex-pink-kolekcija-7 lindex-pink-kolekcija-8 lindex-pink-kolekcija-10 lindex-pink-kolekcija-12 lindex-pink-kolekcija-13 lindex-pink-kolekcija-14 lindex-pink-kolekcija-15 lindex-pink-kolekcija-16 lindex-pink-kolekcija-17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fabrika malih, toplih razglednica Nere Džanić i Mirne Dizdarević