U Sarajevu predstavljene TOM FORD mirisne kolekcije

U Avaz Twist Toweru predstavljena je Tom Ford mirisna kolekcija koja je od jula ove godine dostupna i na bh. tržištu.

 

Poznati američki dizajner 2005. godine pokrenuo je vlastiti brend kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansirao i prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status. Mirisi su oduvijek predstavljali strast za Forda, jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

 

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije: Private Blend i Signature kolekciju.

 

tom ford promocija (7)

 

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a na bosanskohercegovačkom tržištu ekskluzivno u Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfimeriji gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty specijaliste pronaći svoj miris.

 

Signature kolekcija – inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera, namijenjena za žene i muškarce. Na bosanskohercegovačkom tržištu dostupna je u Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfumeriji.

 

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na BH tržište dovodi kompanija Orbico Beauty.

 

tom ford promocija (6) tom ford promocija (8) tom ford promocija (9) tom ford promocija (10)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mirza Dervišić: Danas pozorištu nedostaje malo više strasti