U Sarajevu promoviran miris CHLOE NOMADE

U četvrtak, 29. marta, u Sarajevu održana je promocija novog Chloe Nomade mirisa za klijente, medije i VIP goste. U industry stilu, spoju brutalnog i nježnog, organizatori su za lokaciju eventa izabrali potpuno neočekivan prostor, podzemnu garažu BBI centra u Sarajevu.

 

Takav je i novi Chloe Nomade, spoj različitog, neočekivanog, a i dalje nježnog kako samo Chloe zna. Chloe žena sa sobom nosi slobodu i nepromjenjivu, prirodnu eleganciju. Samouvjerena, nadahnjujuća, ona raste kroz svoja iskustva i susrete i ističe ko je zapravo, bez nametanja. Unutrašnja snaga vodi je da prihvati drugačije. Pogled je vodi u druge horizonte, dok je energija vodi prema novim licima. U ovom trenutku, utjelovljuje sve mogućnosti svijeta i povezanost s drugima koja briše granice. Ona ostaje u trenutku, gdje god da krene i koje god mjesto posjeti njen parfem je definiše… Nomad, baš kao i ona.

 

Nomad evocira viziju bijega. Parfem koji plijeni elegancijom i samopouzdanjem u kombinaciji sa slobodom koja definiše Chloe. Parfem koji crta konture žene čija sudbina otvara vrata beskrajnih putovanja.

 

Neodoljivi spoj nježnog i snažnog. Snažne cvijetno chypre note snažno udaraju poput vjetrova slobode. Intenzivan, mineralni karakter hrastove mahovine obmotan je senzualnom slatkoćom mirabel šljive. Iz ove svježine proizilazi osjećaj cvijetnog sjaja koji nosi frezija. Prirodni sastojci, koje je na jedno mjesto okupio parfumer Quentin Bisch, ističu se uzbudljivim harmonijama i nadahnjuju, baš kao i osjećaj bijega.

 

Oble linije donose mekoću i kontrast ravnim linijama vrata bočice. Bočica koja budi želju za putovanjem. Francuska glumica Ariane Labed oličenje je Nomad žene i zaštitno lice cijele kampanje.

 

Donosimo vam djelić atmosfere sa promocije.

 

chloe nomade (1) chloe nomade (3) chloe nomade (4) chloe nomade (5) chloe nomade (6) chloe nomade (7) chloe nomade (8) chloe nomade (9) chloe nomade (10) chloe nomade (11) chloe nomade (12) chloe nomade (13) chloe nomade (14) chloe nomade (15) chloe nomade (16) chloe nomade (17) chloe nomade (18) chloe nomade (19)

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Rad agencije Fabrika osvojio Zlatnog delfina na festivalu u Cannesu