U Sarajevu upriličeno TEDxFerhadija Warm Up druženje

U prostorijama hotela Residence Inn by Marriott u Sarajevu, održan je TEDxFerhadija Warm Up event. Ovaj event je uvod za veliki TEDxFerhadija event čije je održavanje planirano za 9. mart, tekuće godine pod nazivom Brain Force One. Ovom jedinstvenom događaju prisustvovali su predstavnici medija, IT i Start Up kompanija, NGO sektora.

 

TEDxFerhadija (10)

 

Zvanicama je prezentiran koncept i definicija TEDx evenata koji predstavljaju format lokalnih, neovisno organizovanih TED evenata sa ciljem spajanja osoba i zajednica istog mišljenja kako bi se dočaralo iskustvo koje TED zastupa. S tim u vezi, zvanice su imale priliku pogledati TEDx govore sa sljedećim temama: Before I die, Why good leaders make you feel safe, How can we face the future without fear, together.

 

 

Nakon oficijelnog dijela, zvanice su se družile sa organizatorima u opuštenoj atmosferi hotela Residence Inn by Marriott.

 

TEDxFerhadija (6) TEDxFerhadija (1) TEDxFerhadija (8) TEDxFerhadija (9) TEDxFerhadija (2) TEDxFerhadija (3)

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar: Meka eksplozija slatkih mirisa proljeća