Unikatna haljina s potpisom Karla Lagerfelda za pjevačicu Lily Allen

Tradicionalni Le Bal de la Rose, gala večer i jedan od najglamuroznijih događaja u Monaku, koje organizuje humanitarna fondacija Princess Grace Fondation, okupio je brojna poznata lica, među kojima je većina dama blistala u Chanelovim kreacijama.

 

Domaćica večeri je bila predsednica fondacije i najstarija ćerka tragično preminule filmske dive, princeza Caroline, koja se na glam događaju pojavila u svilenoj, ivory haljini s potpisom francuske modne kuće iz njihove aktuelne Haute Couture kolekcije.

 

Caroline de Hanovre, Karl Lagerfild i Charlotte Casiraghi
Caroline de Hanovre, Karl Lagerfeld i Charlotte Casiraghi

 

Specijalani gost večeri bio je prijatelj porodice, kreator Karl Lagerfeld, a našu pažnju je privukla i engleska pjevačica Lily Allen koja je tokom nastupa nosila unikatnu haljinu s potpisom Karla Lagerfelda, koja je specijalno napravljena za ovaj nastup. Krajne efektnu haute couture kreaciju krasi impresivan svjetlucavi vez od bisera i šljokica koji je ušiven na providnu, bljedoružičastu til postavu.

 

Lilly je nosila i ogrtač u jarkoj pink boji čija kragna izgleda kao najljepši buket ruža, osmišljena u čast samog događaja koji slavi ne samo Grace Kelly već i jedan od najljepših cvjetova na svijetu, ružu.

 

Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_2 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_8 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_7 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_1 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_2 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_3 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_4 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_5 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_6

 

foto_Chanel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Susret mode i umjetnosti: Hilda Halilović u kreaciji Armina Hodžića