Unikatna haljina s potpisom Karla Lagerfelda za pjevačicu Lily Allen

Tradicionalni Le Bal de la Rose, gala večer i jedan od najglamuroznijih događaja u Monaku, koje organizuje humanitarna fondacija Princess Grace Fondation, okupio je brojna poznata lica, među kojima je većina dama blistala u Chanelovim kreacijama.

 

Domaćica večeri je bila predsednica fondacije i najstarija ćerka tragično preminule filmske dive, princeza Caroline, koja se na glam događaju pojavila u svilenoj, ivory haljini s potpisom francuske modne kuće iz njihove aktuelne Haute Couture kolekcije.

 

Caroline de Hanovre, Karl Lagerfild i Charlotte Casiraghi
Caroline de Hanovre, Karl Lagerfeld i Charlotte Casiraghi

 

Specijalani gost večeri bio je prijatelj porodice, kreator Karl Lagerfeld, a našu pažnju je privukla i engleska pjevačica Lily Allen koja je tokom nastupa nosila unikatnu haljinu s potpisom Karla Lagerfelda, koja je specijalno napravljena za ovaj nastup. Krajne efektnu haute couture kreaciju krasi impresivan svjetlucavi vez od bisera i šljokica koji je ušiven na providnu, bljedoružičastu til postavu.

 

Lilly je nosila i ogrtač u jarkoj pink boji čija kragna izgleda kao najljepši buket ruža, osmišljena u čast samog događaja koji slavi ne samo Grace Kelly već i jedan od najljepših cvjetova na svijetu, ružu.

 

Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_2 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_8 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_7 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_1 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_2 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_3 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_4 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_5 Le_bal_de_la_Rose_2015_Lily_Allen_Makingof_6

 

foto_Chanel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Održana revija domaćeg modnog brenda Plusminus Fashion