Upoznajte Annu Wintour za 25.000 dolara

Stranica CharityBuzz koja nudi luksuzne ponude kojima se prikuplja novac za humanitarne svrhe, u svoj je asortiman uvrstila i uzbudljivu priliku za bogatašice opsjednute modom. Naime, na ovoj stranici može se kupiti turneja u glavnom uredu magazina Vogue na Manhattanu te upoznavanje sa slavnom urednicom modne biblije,Annom Wintour.

 

I to nije sve, uz turneju i ćaskanje s Annom dobiva se i haljina Vere Wang, torbaMichaela Korsa, naušnice Irene Neuwirth, karte za modne revije te primjerak magazina koji je potpisala Serena Williams. Tu je i modno snimanje na kojem će sretnik ili sretnica zablistati u stilu zvijezda s naslovnica Voguea. Za sada najviša ponuda je 14 500 dolara, no stranica to iskustvo procjenjuje na 25 000 dolara.

 

Novac od aukcije odlazi u zakladu United States Tennis Association Foundation, koja želi promijeniti svijet uz pomoć tenisa te koja pomaže siromašnim i bolesnim ljudima i djeci u Keniji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Galeriji Boris Smoje otvorena izložba SYMBIOSIS