Upoznajte Annu Wintour za 25.000 dolara

Stranica CharityBuzz koja nudi luksuzne ponude kojima se prikuplja novac za humanitarne svrhe, u svoj je asortiman uvrstila i uzbudljivu priliku za bogatašice opsjednute modom. Naime, na ovoj stranici može se kupiti turneja u glavnom uredu magazina Vogue na Manhattanu te upoznavanje sa slavnom urednicom modne biblije,Annom Wintour.

 

I to nije sve, uz turneju i ćaskanje s Annom dobiva se i haljina Vere Wang, torbaMichaela Korsa, naušnice Irene Neuwirth, karte za modne revije te primjerak magazina koji je potpisala Serena Williams. Tu je i modno snimanje na kojem će sretnik ili sretnica zablistati u stilu zvijezda s naslovnica Voguea. Za sada najviša ponuda je 14 500 dolara, no stranica to iskustvo procjenjuje na 25 000 dolara.

 

Novac od aukcije odlazi u zakladu United States Tennis Association Foundation, koja želi promijeniti svijet uz pomoć tenisa te koja pomaže siromašnim i bolesnim ljudima i djeci u Keniji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fashion.Beauty.Love na druženju sa glumcima iz ŽIVOTINJSKE FARME