Upoznajte djevojku koja će tetovirati vaše ime na svom tijelu za 10$

Illma Gore ima 22 godine, u Los Angelesu je poznata po svojim predivnim graffitima, a javnosti je skrenula pažnju kad je pokrenula Kickstarter kampanju.

Illma

 

Mlada umjetnica, čiji su roditelji preminuli pa je jedno vrijeme živjela kao beskućnik u Los Angelesu, pokrenula je Kickstarter kampanju kako bi si mogla priuštiti tetoviranje cijelog tijela, a tetovira imena donatora.

 

– To će biti umjetničko djelo koje se ne može prodati. Svako ime predstavlja nečiju osobnu priču. Mislite na to kao na veliko umjetničko djelo napravljeno od bezbroj manjih. Neću se obogatiti od ovoga, zato svako ime i košta samo deset dolara, izjavila je Illma za Dazed.

 

Cilj kampanje bio je skupiti oko 6.000 dolara, međutim, odaziv je bio veći pa je do sada skupila više od 11.000. Kad sve bude završeno Illma se nada da će izložiti svoje tijelo na izložbi u Los Angelesu.

 

Ako želite da se i vaše ime nađe na njenom tijelu, još uvijek stignete donirati OVDJE!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Preporučujemo: THE COCKETTES dokumentarni film o teatarskoj queer revoluciji