Upriličena izložba nakita WearWolf x Sofić S

U Sarajevu u galeriji Novi hram, 13. augusta s početkom u 19:30 urpiličena je izložba WearWolf nakita nastalog u saradnji sa zlatarom i juvelirnicom Sofić S. Izložbi su prisustvovale brojne zvanice, a izložbu je otvorila dizajnerica Anida Kapo, Jakob Finci i Amra Zulfikarpašić.

 

WearWolf x Sofić S (2)

 

Kreativna i perspektivna mlada dizajnerica Anida Kapo koja stoji iza modnog brenda WearWolf prvu fashion kolekciju predstavila je u aprilu 2013. u galeriji Collegium Artisticum, kada je pobrala odlične kritike, oduševila sve koji su vidjeli kreacije, i uspješno odbranila magistarski rad na Akademiji likovnih umjetnosti. Zatim je u decembru iste godine predstavljena i njena druga kolekcija, a sad imamo priliku uživati u njenoj prvoj kolekciji nakita.

 

Pogledajte djelić atmosfere koju smo zabilježili na izložbi.

 

WearWolf x Sofić S (3) WearWolf x Sofić S (4) WearWolf x Sofić S (6)WearWolf x Sofić S (29) WearWolf x Sofić S (8) WearWolf x Sofić S (9) WearWolf x Sofić S (10) WearWolf x Sofić S (11) WearWolf x Sofić S (13) WearWolf x Sofić S (14) WearWolf x Sofić S (15) WearWolf x Sofić S (16) WearWolf x Sofić S (18) WearWolf x Sofić S (19) WearWolf x Sofić S (20) WearWolf x Sofić S (17) WearWolf x Sofić S (23) WearWolf x Sofić S (24) WearWolf x Sofić S (25) WearWolf x Sofić S (26) WearWolf x Sofić S (27) WearWolf x Sofić S (28)

 

foto_Vladan Gavrić/FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte novi video kampanje #LikeAGirl