Upriličena izložba nakita WearWolf x Sofić S

U Sarajevu u galeriji Novi hram, 13. augusta s početkom u 19:30 urpiličena je izložba WearWolf nakita nastalog u saradnji sa zlatarom i juvelirnicom Sofić S. Izložbi su prisustvovale brojne zvanice, a izložbu je otvorila dizajnerica Anida Kapo, Jakob Finci i Amra Zulfikarpašić.

 

WearWolf x Sofić S (2)

 

Kreativna i perspektivna mlada dizajnerica Anida Kapo koja stoji iza modnog brenda WearWolf prvu fashion kolekciju predstavila je u aprilu 2013. u galeriji Collegium Artisticum, kada je pobrala odlične kritike, oduševila sve koji su vidjeli kreacije, i uspješno odbranila magistarski rad na Akademiji likovnih umjetnosti. Zatim je u decembru iste godine predstavljena i njena druga kolekcija, a sad imamo priliku uživati u njenoj prvoj kolekciji nakita.

 

Pogledajte djelić atmosfere koju smo zabilježili na izložbi.

 

WearWolf x Sofić S (3) WearWolf x Sofić S (4) WearWolf x Sofić S (6)WearWolf x Sofić S (29) WearWolf x Sofić S (8) WearWolf x Sofić S (9) WearWolf x Sofić S (10) WearWolf x Sofić S (11) WearWolf x Sofić S (13) WearWolf x Sofić S (14) WearWolf x Sofić S (15) WearWolf x Sofić S (16) WearWolf x Sofić S (18) WearWolf x Sofić S (19) WearWolf x Sofić S (20) WearWolf x Sofić S (17) WearWolf x Sofić S (23) WearWolf x Sofić S (24) WearWolf x Sofić S (25) WearWolf x Sofić S (26) WearWolf x Sofić S (27) WearWolf x Sofić S (28)

 

foto_Vladan Gavrić/FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MOLIMAO predstavio novu kolekciju inspiriranu Sarajevom