Uskoro ćete moći prespavati na benzinskoj pumpi iz filma TEKSAŠKI MASAKR PILOM

Tačno na autoputu 304 u Bastropu, država Texas, nalazi se najstrašnija benzinska pumpa u historiji pop kulture, benzinska pumpa iz slavnog horor filma Teksaški masakr pilom. Zanimljivo je da od sada možete i prespavati u njoj. Naime, vlasnici posjeda najavili su da će je renovirati u prvobitno stanje. Već su počeli sređivati unutrašnjost, sipaju cement, te su pronašli i identičnu Coca Cola mašinu poput one iz filma. Čak su dodali i nekoliko malih kabina na posjedu kako bi istinski fanovi filma mogli provesti noć ili dvije u potpunom uzbuđenju ili užasu.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vs3981DoINw[/youtube]

 

Zanima vas kako kontaktirati novo horor odmaralište? Ako se nalazite u Americi možete pozvati telefonski broj za rezervacije 512-321-SAWS. Neka vas to ne obeshrabri. Obje Facebook stranice Texas Chainsaw Massacre Gas Station i TCM-Gas-Station su već podjelili slike renoviranja i stvari polako idu svojim tokom.

 

We are restoring the Smoker House saved as much original wood as possible, added some from another barn that had fallen…

Posted by Texas Chainsaw Massacre Gas Station on Friday, March 25, 2016

 

 

Texas 1 Texas

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.