Uskoro novi nastavci serije SEKS I GRAD, ali bez lika Samanthe

Nakon dugih nagađanja što će biti s potencijalnim nastavcima kultne serije Seks i grad, konačno smo dobili više informacija. Sarah Jessica Parker je u nedjelju na društvenim mrežama objavila kratki video iz kojeg nam je više nego jasno da se radi o novim nastavcima iste serije koju su obožavali milioni ljudi, a ovaj put prikazivat će se na HBO Max. Malo je reći da su obožavatelji van sebe od uzbuđenja, prenosi E News.

I couldn’t help but wonder, započinje slavnom rečenicom najpoznatije njujorške kolumnistice Sarah Jessica Parker, Gdje su li one sada? X, SJ. Isto je stavila i u opis video objavljenog na Instagramu.

 

I samo tako, priča se nastavlja..., piše ona na svom slavnom laptopu dok se na videu vrte i razne slike užurbanog New Yorka.

Cynthia Nixon i Kristin Davis također su najavu podijelile na Instagramu, naknadno je potvrđeno da će se pridružiti Parker u novoj sezoni Seks i grad pod novim nazivom I Just Like That. Sve tri glumice će biti i izvršne producentice showa zajedno s Michaelom Patrickom Kingom.

HBO Max je objavio u nedjelju da ćemo sada moći pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte u tranziciji od njihove komplicirane stvarnosti, životnih problema i prijateljstva u tridesetima do još složenije stvarnosti i prijateljstva u pedesetima. Polusatna serija od 10 epizoda trebala bi se početi snimati u New Yorku krajem proljeća.

Originalni Seks i grad, koji je stvorio Darren Star, a temelji se na istoimenoj knjizi Candace Bushnell iz 1997., prikazivao se šest sezona na HBO-u od 1998. do 2004. Također je iznjedrio dva igrana filma, 2008. i 2010. godine, međutim filmovi nisu uspjeli steći status serije, štoviše više puta su proglašavani najgorima.

U originalnim serijama i filmovima Kim Cattrall glumila je i Samanthu, ali je naknadno otvoreni govorila o tome da nikada neće ponoviti svoju ulogu u bilo kojem od budućih projekata, tako da se čini da će ekipa nove serije biti umanjena za jednu članicu društva.

Nagađa se da neuspjeh filmova nije glavni razlog zašto Cattrall ne želi nastaviti s projektom već neprijateljski odnosi s Parker.

Za HBO, Seks i grad je bio zlatna koka, podigao popularnost tog televizijskog kanala. I u ovom trenutku serija, koja ima 94 epizode u šest sezona, vrti se na desecima televizijskih kanala po svijetu. Serija je dobila 50 nominacija za Emmyja, osvojila sedam. Od 24 nominacije, osvojila je osam Zlatnih globusa. Još 2007. bila je na listi 100 najboljih TV-serija svih vremena.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.