Uspješno održan 4. Humanitarni Ultra bazar za podršku ženama oboljelim od raka dojke

Release Date
23/10/2022

Četvrti po redu humanitarni Ultra bazar, uspješno je održan u subotu 22. oktobra u Delta Planet Banja Luka. Veliki broj posjetitelja i ljudi velikog srca su kupovinom na bazaru, donirali sredstva Savezu žena oboljelih od raka dojke Iskra.

Organizatori, kreativna agencija Play Team i Ultra magazin su od humanitarnog bazara, napravili tradiciju, koja iz godine u godinu poprima sve veće razmjere i postaje prepoznatljiv društveno-odgovorni događaj, ali i zabavan i moderan događaj, koji se svake godine održava u oktobru – mjesecu ženskog zdravlja.

Tokom pet sati, koliko je bazar trajao, posjetitelji su po veoma simboličnim cijenama kupovali odjeću, nakit, torbe, stvari za uređenje doma, knjige, umjetničke slike, kozmetiku, kao i mnoge druge proizvode, koje su donirali poznati brendovi, modni dizajneri, kompanije, influenserke i javne ličnosti.

Ugodan shopping sve vrijeme je bio ispraćen veselim ritmovima, koje je birala DJ Oridžidži, a članice Saveza žena oboljelih od raka dojke Iskra, nisu skidale osmijeh s lica.

Veliki broj posjetitelja, došao je na humanitarni Ultra bazar i podržao humanitarnu akciju koja, uz prikupljanje novčanih sredstava za Iskru, imao za cilj podizanje svijesti o prevenciji i borbi protiv raka dojke. Da je Delta Planet idealno mjesto za održavanje ovakvog događaja, govori i činjenica da je i veliki broj slučajnih prolaznika, takođe podržao akciju i kupovinom proizvoda učestvovao u humanitarnom bazaru.

Ultra bazar tim

Pored velikog broja novih proizvoda, koje su donirali brendovi, kompanije i modni dizajneri, na bazaru su se mogle naći kvalitetne i očuvane stvari, koje su donirale influenserke i javne ličnosti, koje su došle na događaj. Najbitniji podatak je da se većina stvari na bazaru prodala, a one koje nisu našle svoje nove vlasnike, donirane su uz novčana sredstva Iskri.

Banjaluka je još jednom pokazala svoju humanost i sluh za pozitivne, inspirativne i kvalitetne priče, a humanitarni Ultra bazar je postao omiljeno mjesto za druženje i shopping.

Humanitarni Ultra bazar podržali su: Delta Planet Banja Luka, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Violeta We Care, Sana Linea, Afrodita Cosmetics, Lollita Fashion House, Tropic & moj Market, Cacao Beauty Center, Elan ulja, Plesni Studio “Blok”, Knjižara Kultura, Izdavačka kuća Imprimatur, Srećna Šapa, Miss S Design, modni dizajneri Marko Feher, Treehana i Minty, slikarka Dragana Jelača, te brojne influenserke, javne ličnosti i brendovi.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Le 21ème/Adam Katz Sinding iza objektiva