Uz novi frižider kompanije LG hrana ostaje duže svježa

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo uvodi inovacije na tržište predstavljanjem svog novog frižidera sa zamrzivačem dolje. Ovaj model se od konkurencije izdvaja po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svježinu namirnica. Potrošači mogu duže uživati u prirodnoj svježini zahvaljujući vrhunskom sistemu hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™. Opremljen linearnim kompresorom sa inverterom, LG V+ kombinovani frižider predstavlja prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider koji će izdržati test vremena.

 

Inkorporiranjem brojnih karakteristika koje povećavaju svježinu pokazuju čvrstu posvećenost kompanije da potrošače stavi na prvo mjesto. Linear Cooling™ i DoorCooling+™ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, što novom LG V+ kombinovanom frižideru omogućava da duže održi svježinu namirnica. Zadovoljavajući pet čula, ovaj frižider obezbeđuje neuporedivu prirodnu svježinu čuvajući namirnicama originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača. Linear Cooling™, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomjernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svježine hrane. Linear Cooling™ zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbijedio ravnomjerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. To uveliko smanjuje temperaturnu razliku između vrata i unutrašnjosti frižidera. Fresh Balancer i Fresh Converter korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane.

 

LG V+ kombinovani frižider_1

 

Brojne prednosti koje potrošačima donosi LG V+ kombinovani frižider ostvarene su integracijom nekoliko naprednih tehnologija, uključujući NatureFRESH, koji kombinuje Linear Cooling™ i DoorCooling+™.

 

Prepoznatljiv po svojoj vodećoj energetskoj efikasnosti, linearni kompresor sa inverterom kompanije LG ključan je za postizanje vrhunskih performansi novog modela, radeći 32 odsto efikasnije od LG-jevog konvencionalnog klipnog motora. Ova i niz drugih efikasnih funkcija zajedno smanjuju energetsku potrošnju frižidera, što potrošačima omogućava manje račune za struju.

 

Napredni linearni kompresor sa inverterom značajno poveća pouzdanost i dugotrajnost. Pri rigoroznom testiranju proizvoda utvrđeno je da je frižider podložan primetno manjem habanju prouzrokovanim svakodnevnom upotrebom uz proizvodnju do 25 odsto manje buke. Prema istraživanjima, procena je da je prosečan životni vek jezgra frižidera otprilike 20 godina.

 

LG V+ kombinovani frižider_5

 

Kako bi povećao zadovoljstvo korisnika, LG je u frižider inkorporirao SmartThinQ™ tehnologiju zajedno sa policom za vino i policom koja se sklapa u dva koraka. SmartThinQ™ korisnicima omogućava da daljinski kontrolišu frižider sa svog smart telefona, dok polica koja se sklapa u dva koraka nudi fleksibilnost za odlaganje većih, krupnijih stvari. Napravljena za one koji vole da se zabavljaju, polica za vino može primiti do pet boca vašeg omiljenog pića. Zero Clearance omogućava da se vrata frižidera otvore pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg pristupa fiokama .

 

Velika zona za zamrzavanje (The Big Freezer Zone) dodatno povećava ugodnost korisnika kroz proširenje kapaciteta za skladištenje. Pored toga, LG V+ kombinovani frižider ima uglađen, minimalistički dizajn sa elegantnim linijama i suptilnom upotrebom materijala. Besprijekorni metalni touch displej i unutrašnjost koja je u potpunosti od metala izuzetno su moderni i praktični. LG-jeva kvadratna ručka i LED panelno osvjetljenje također doprinose luksuznom izgledu ovog frižidera.

 

– Kao odgovor na potražnju potrošača, kompanija LG neumorno radi na razvoju frižidera sa zamrzivačem dolje koji ne posjeduje samo visoku energetsku efikasnost, već je i izuzetno efikasan u održavanju hrane svježom na duži vremenski period, rekao je Andreja Stefanović, trener u sektoru bijele tehnike u kompaniji LG. Vjerujemo da će nam novi V+ kombinovani frižider pomoći da učvrstimo poziciju LG-ja na svjetskom tržištu premium frižidera.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Emotikoni nisu izum kompjuterskog doba?