Večeras DUOS. novi program u klubu Silver & Smoke

Ove subote, 18. marta, u sarajevskom klubu Silver & Smoke kreće program DUOS. kojeg pokreće i uređuje Bojan Jović aka Bonjasky dobro poznato ime svima onima koji cijene i vole dobar clubbing, deep house i tech zvuk. Bonjasky je na sarajevskoj i regionalnoj elektronskoj sceni prisutan više od deset godina kao DJ, promoter, a u zadnjih, nešto više od godinu dana, i kao dio DJ dvojca After Affair kada mix pult dijeli s kolegom Ivanom Zrnom.

 

DUOS. je zamišljen kao serijal od 12 noći koje će se realizirati u 2017. godini, gdje će uz Bonjaskog nastupati eminentna i prepoznatljiva DJ imena iz regiona, a i šire.

 

 

Prvi gost je Torres DJ, producent i promoter iz Dubrovnika. Torresova ljubav prema elektronskoj dance muzici počinje još 1995. kada je prvi put doživio Love Parade u Berlinu. Nakon povratka kući, počeo je skupljati ploče i uskoro je imao spreman svoj prvi set. I tu njegova priča počinje…

 

U kasnim devedesetim počinje organizirati after partyje na kojima i svira, te biva primjećen od većine velikih Djeva i promotera u Hrvatskoj i počinje graditi zavidnu reputaciju. Na početku milenijuma, Torres učvršćuje reputaciju kao profesionalni DJ sa projektom United Colors of House svirajući sa nekim od najvećih domaćih talenata, ali je njegova težnja za većim i širim uspjehom prevladala i rođen je BitchBlack projekat koji uskoro postaje jedna od najrenomiranijih noći u regionu i uskoro izrasta u najveću hrvatsku booking agenciju.

 

 

Godine 2004, Torres počinje producirati svoju muziku uz pomoć svog dobrog prijatelja i hrvatske dance legende Seraphim Codex. Njihov prepoznatljivi zvuk i stil otvorio im je put za brojne gigove i izdanja, a uskoro potpisuje za najveću amsterdamsku booking agenciju s čim je krenulo dublje muzičko putovanje i odvelo njegov zvuk u klubove Španije, Portugala, Poljske, Bugarske, Ukrajine, Austriije,Britanije, Francuske kao i regiona. Paralelno sa internaconalnim gigovima, nastavlja voditi BitchBlack kao klupsku noć i DJ agenciju sa sjedištem u Dubrovniku.

 

Njegova vjera u underground muziku i interes za svježi tech zvuk učinilo je da kreira svoj dobro poznati i prepoznatljivi stil i da uživa u izražavanju sebe kroz osjećaje drugih, ali kakvu muziku vrti možete provjeriti na dance fooru, njegovom domu, gdje dobiva bezgraničnu inspiraciju.

 

Stoga pravac na DUOS. u Silver & Smoke jer su dobar ples, atmosfera i vibra zagarantirani!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bh. muzički producent BILLAIN polako osvaja Hollywood