Vikend ozdravljenja duše i tijela u planinarskom domu Rujište

Planinarski dom Rujište vas poziva da im se pridružite od 14. juna do 16. juna 2019. na vikendu ozdravljenja, njegovanja i oporavka duše i tijela. Proljeće je vrijeme kada je cijelom organizmu potrebna regeneracija, revitalizacija i čišćenje od nagomilanih toksina i stresova kojim se svakodnevno izlažemo, stoga smo odlučili posvetiti vrijeme njegovanju tijela i uma kroz vikend ozdravljenja. Prirodne ljepote i ljekovitosti Rujišta, munikom prečišćen zrak, zelene šume koje opuštaju i tišina koja nedostaje u gradskom okruženju, upoznavanje sa terapijama biljnog liječenja i vježbe joge i disanja, bit će odličan početak puta ka samoozdravljenju.

 
Dio ovog vikenda posvećen homeopatiji, vodit će Jovanka Biba Huseinbegović, dvije radionice, dok će zvukom i zvučnim vibracijama opustiti i uzemljiti Alma Tuzi Lepir. Ekipa planinarskog doma će se pobrinuti da svi obroci budu slasni, zdravi i oku primamljivi, kao i atmosfera unutar i oko doma.

 

 

Na Rujištu ćete imati priliku da uživate u:

– radionici o tegobama, stanjima i emocijama pomoću homeopatije i Bachovih kapi – Jovanka Huseinbegović
– radionici – Meditativno homeopatsko uzimanje slučaja – Jovanka Huseinbegović
– zvučnoj kupki uz kolekciju gongova, zvučnih zdjela i drugih instrumenata – Alma Tuzi Lepir
– jutarnjoj i popodnevnoj jogi
– vježbama pravilnog disanja
– terapiji ljekovitim čajevima
– šetnjama svježe ozelenjenim Rujištem
– upoznavanju sa ljekovitim biljem
– zdravoj i ukusnoj domaćoj hrani
– voćnim šejkovima obogaćenim jestivim cvijećem
– večernje druženje uz vatru
– svježem i čistom vazduhu, specifičnom za ovo pordučje
– njegovanju sopstvene duše i tijela
– prirodnim ljekovitim poklonima

 

 

Cijena vikenda ozdravljenja je 150KM, što uključuje radionice na temu homeopatije i Bachovih kapi, terapiju zvukom, noćenje u Planinarskom domu Rujište i šest zdravih obroka. Budući da je broj mjesta ograničen, potrebno je najaviti dolazak, putem telefona na broj 063/188-652, porukom na fb stranici Planinarski Dom Rujište ili putem e-maila planinarskidomrujiste@outlook.com.

 

fotografija_Planinraski dom Rujište

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Žene u sportu: One su odlučile da budu najbolje!