Vikend ozdravljenja duše i tijela u planinarskom domu Rujište

Planinarski dom Rujište vas poziva da im se pridružite od 14. juna do 16. juna 2019. na vikendu ozdravljenja, njegovanja i oporavka duše i tijela. Proljeće je vrijeme kada je cijelom organizmu potrebna regeneracija, revitalizacija i čišćenje od nagomilanih toksina i stresova kojim se svakodnevno izlažemo, stoga smo odlučili posvetiti vrijeme njegovanju tijela i uma kroz vikend ozdravljenja. Prirodne ljepote i ljekovitosti Rujišta, munikom prečišćen zrak, zelene šume koje opuštaju i tišina koja nedostaje u gradskom okruženju, upoznavanje sa terapijama biljnog liječenja i vježbe joge i disanja, bit će odličan početak puta ka samoozdravljenju.

 
Dio ovog vikenda posvećen homeopatiji, vodit će Jovanka Biba Huseinbegović, dvije radionice, dok će zvukom i zvučnim vibracijama opustiti i uzemljiti Alma Tuzi Lepir. Ekipa planinarskog doma će se pobrinuti da svi obroci budu slasni, zdravi i oku primamljivi, kao i atmosfera unutar i oko doma.

 

 

Na Rujištu ćete imati priliku da uživate u:

– radionici o tegobama, stanjima i emocijama pomoću homeopatije i Bachovih kapi – Jovanka Huseinbegović
– radionici – Meditativno homeopatsko uzimanje slučaja – Jovanka Huseinbegović
– zvučnoj kupki uz kolekciju gongova, zvučnih zdjela i drugih instrumenata – Alma Tuzi Lepir
– jutarnjoj i popodnevnoj jogi
– vježbama pravilnog disanja
– terapiji ljekovitim čajevima
– šetnjama svježe ozelenjenim Rujištem
– upoznavanju sa ljekovitim biljem
– zdravoj i ukusnoj domaćoj hrani
– voćnim šejkovima obogaćenim jestivim cvijećem
– večernje druženje uz vatru
– svježem i čistom vazduhu, specifičnom za ovo pordučje
– njegovanju sopstvene duše i tijela
– prirodnim ljekovitim poklonima

 

 

Cijena vikenda ozdravljenja je 150KM, što uključuje radionice na temu homeopatije i Bachovih kapi, terapiju zvukom, noćenje u Planinarskom domu Rujište i šest zdravih obroka. Budući da je broj mjesta ograničen, potrebno je najaviti dolazak, putem telefona na broj 063/188-652, porukom na fb stranici Planinarski Dom Rujište ili putem e-maila planinarskidomrujiste@outlook.com.

 

fotografija_Planinraski dom Rujište

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Red Bull Cliff Diving na Starom mostu ove godine u posebnom formatu