Vikend u Trezoru: dance more sleep later i White City Soul

Ovog vikenda u klubu Trezor ponovo dvije veoma zanimljive noći. U petak 15.3. ekipa dance more sleep later ima goste iz Zenice. Davor B je jedan od najiskusnijih bh. DJeva i dobro poznato ime domaće elektronske scene. U njegovim setovima dominiraju melodični Tech House i Techno, pa tako uvijek pravi sjajnu, plesnu atmosferu. Two Funny je novi DJ duo koji čine dva mlada momka Refa T i DJ Crab, a koji polako osvaja domaću publiku. Domaćin im je Edib D, jedan od majstora za pravljenje dobre atmosfere, pa vam preporučujemo da se pripremite za ozbiljnu fizičku aktivnost. Ulaz je 7 KM i uključuje konzumaciju.

 

više info Davor B – Two Funny – Edib D / 15.03. / dance more sleep later

 

white city soul

 

U subotu 16.3. iz Trezora predstavljaju nešto potpuno novo jer iz Beograda stižu White City Soul! Radi se o DJ kolektivu strastvenih kolekcionara gramofonskih ploča, a koji se bavi isključivo plesnim žanrovima kao što su Soul / Funk / Afrobeat / Dance / Brazil / Soulful House / Disco… Najčešće ih se može slušati u klubovima u Beogradu i Novom Sadu, a nastupi su im poznati po sjajnoj energiji i ogromnoj količini plesa. White City Soul inače ima 6 članova, a ove subote u Trezoru zabavit će nas Pavle Zindović i Stefan Saveski i to sa specijalnim Allnight Vinyl Setom. Ulaz je 7 KM i uključuje konzumaciju.

 

više info  White City Soul (Beograd) / 16.03. / Trezor

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sve je tu za Dvadesetu: filmovi, koncerti, performansi, posebne izložbe i originalna Sarajevska hagada